6000 TL'ye kadar monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS LED Monitör UM.HV2EE.X01. Bu monitörü almayı planlıyorum, sağlam bir şeye benziyor. Sizin de öneriniz varsa yazar mısınız? Teşekkürler :) Oyun için kullanılacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Monitör ile ne yapmayı planlıyorsun? Oyun, çizim, film vs. belirtebilirsen ona göre marka model paylaşımı yapalım.

Merdo
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dostum bütçe ve ne tür oyunlar oynayacağını yazarak biraz daha detaylı şekilde konuyu açarsan daha iyi yardımcı olabilriz.

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum bütçe ve ne tür oyunlar oynayacağını yazarak biraz daha detaylı şekilde konuyu açarsan daha iyi yardımcı olabilriz.
Hocam Valorant lol battlefield 4 bloodhunt falan yüksek bi sistem ve bütçe 5000 6000 lira monitör için o aralarda
Monitör ile ne yapmayı planlıyorsun? Oyun, çizim, film vs. belirtebilirsen ona göre marka model paylaşımı yapalım.
Oyun için hocam
butcen ne kadar kanks
5000-6000 arası dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Atmış olduğun monitörü inceledim. Fiyatına göre özellikleri güzel olsa bile büyük ihtimal renklerden kaybedebilirsin. Acer markasını daha önce kullandım. İç tasarımı, dış tasarımı kadar iyi değil. Hz konusuna gelecek olursak ne kadar istediğini bilmiyorum ama sana önerebileceğim monitörler şöyle;

(En iyi olarak bunu görüyorum. Renk, hz, kavis, ve çizimler için idealdir. Daha önce teknoloji standında bu monitörü test etmiştim. Yanında verilen woodpad grafik tablet ile çizimler yapabiliyorsun.)

ve en son olarak sana BenQ markasının monitörlerini bırakıyorum. BenQ markasının hastasıyım. Kullandıkları malzemeler çok sağlam oluyor. Bu yüzden kendileri de biraz tuzlu oluyor.

Attığım BenQ markasının monitörlerinde bulunan Hertz değerleri düşük görüyorsan eğer malzeme kalitesi iyi olduğu için belirttiğin fiyat aralığına alabileceğin maksimum kalitedeki monitörleri bunlardır.

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Atmış olduğun monitörü inceledim. Fiyatına göre özellikleri güzel olsa bile büyük ihtimal renklerden kaybedebilirsin. Acer markasını daha önce kullandım. İç tasarımı, dış tasarımı kadar iyi değil. Hz konusuna gelecek olursak ne kadar istediğini bilmiyorum ama sana önerebileceğim monitörler şöyle;

(En iyi olarak bunu görüyorum. Renk, hz, kavis, ve çizimler için idealdir. Daha önce teknoloji standında bu monitörü test etmiştim. Yanında verilen woodpad grafik tablet ile çizimler yapabiliyorsun.)

ve en son olarak sana BenQ markasının monitörlerini bırakıyorum. BenQ markasının hastasıyım. Kullandıkları malzemeler çok sağlam oluyor. Bu yüzden kendileri de biraz tuzlu oluyor.

Attığım BenQ markasının monitörlerinde bulunan Hertz değerleri düşük görüyorsan eğer malzeme kalitesi iyi olduğu için belirttiğin fiyat aralığına alabileceğin maksimum kalitedeki monitörleri bunlardır.
Çok teşekkürler tek tek inceleyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Tuf Gaming VG258QM 24.5" 280Hz 0.5 MS Hdmi Display Freesync Full HD Monitör
sana önerim bu olacak oldukça beğendiğim ve oynun içinde resmen kendimi bulduğum bir ekran olduğunu söyleyebilirim sana.

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tuf 24.5" Vg259qm 1ms 280hz Eğer bütçenin üstüne 1-2k ekleyebilirsen bunu öneririm. çok kaliteli ve performans mükemmel.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Monitörü kullanma amacınıza göre değişir ama oyun için kullanacaksanız kesinlikle Asus

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

Kesinlikle bunu öneririm fiyat performans bir ürün şuan dolardan dolayı artmış olsada önceden aldım aşırı kullanışlı ve kaliteli ayrıca pivot özelliği bile var.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF daha önce 240hz bi bunu kullandım assırı rahat ve renkleride canlı.

Üye
4 HİZMET YILI
LG 24GL650-B 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Full HD Monitörü öneririm kendim kullanıyorum gayet beğendim sadece hoparlörü yok

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tuf 24.5" Vg259qm 1ms 280hz Eğer bütçenin üstüne 1-2k ekleyebilirsen bunu öneririm. çok kaliteli ve performans mükemmel.
Teşekkürler hocam tüm yorumları gözden geçirdim bu markayı aldım.
(2k eklemek sıkıntı oldu ama hallettik :D)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Monitör yada bu linkten gönlüne göre seçebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Asusun çok güzel monitörleri var onlara bak gecikmeleri düşük oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...