Developer
Seçkin Üye
Hocam Valorant lol battlefield 4 bloodhunt falan yüksek bi sistem ve bütçe 5000 6000 lira monitör için o aralardaDostum bütçe ve ne tür oyunlar oynayacağını yazarak biraz daha detaylı şekilde konuyu açarsan daha iyi yardımcı olabilriz.
Oyun için hocamMonitör ile ne yapmayı planlıyorsun? Oyun, çizim, film vs. belirtebilirsen ona göre marka model paylaşımı yapalım.
5000-6000 arası dostumbutcen ne kadar kanks
Çok teşekkürler tek tek inceleyeceğimAtmış olduğun monitörü inceledim. Fiyatına göre özellikleri güzel olsa bile büyük ihtimal renklerden kaybedebilirsin. Acer markasını daha önce kullandım. İç tasarımı, dış tasarımı kadar iyi değil. Hz konusuna gelecek olursak ne kadar istediğini bilmiyorum ama sana önerebileceğim monitörler şöyle;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(En iyi olarak bunu görüyorum. Renk, hz, kavis, ve çizimler için idealdir. Daha önce teknoloji standında bu monitörü test etmiştim. Yanında verilen woodpad grafik tablet ile çizimler yapabiliyorsun.)
ve en son olarak sana BenQ markasının monitörlerini bırakıyorum. BenQ markasının hastasıyım. Kullandıkları malzemeler çok sağlam oluyor. Bu yüzden kendileri de biraz tuzlu oluyor.
Attığım BenQ markasının monitörlerinde bulunan Hertz değerleri düşük görüyorsan eğer malzeme kalitesi iyi olduğu için belirttiğin fiyat aralığına alabileceğin maksimum kalitedeki monitörleri bunlardır.
Evet oyun için arkadaşımda da asus var 240 kullanıyor baya iyi bence de karar verdim asus alıcam teşekkürler ^^Monitörü kullanma amacınıza göre değişir ama oyun için kullanacaksanız kesinlikle Asus
Belirli bir bütçe aralığınız varsa Asus un bir modelini önerebilirim istersenizEvet oyun için arkadaşımda da asus var 240 kullanıyor baya iyi bence de karar verdim asus alıcam teşekkürler ^^
5000-6000 arası 6500 de olabilirBelirli bir bütçe aralığınız varsa Asus un bir modelini önerebilirim isterseniz
Teşekkürler hocam tüm yorumları gözden geçirdim bu markayı aldım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapTuf 24.5" Vg259qm 1ms 280hz Eğer bütçenin üstüne 1-2k ekleyebilirsen bunu öneririm. çok kaliteli ve performans mükemmel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?