Ekran kartı olmadan oyunları nasıl oynayacak?ekran kartsız toplarsın
apu sistem de onun icin var zaten işlemcinin ekran kartını kullanıcak o yüzden işlemci 5 5600gFar Cry 5'in minimum sistem gereksiniminde FX 6300 işlemci belirtmiş. FX 6100 işlemci kullanıyorum ve FX 8350 işlemci altı alınmaz diye düşünüyorum. Sebebi de FX serisi aşırı ısınıyor, işlemciyi soğutabilmek de önemli. Bu sorunu Ryzen işlemci serilerinde çözdüler sanırım, tam bilemiyorum da 7 bin liraya istediğin tarz PC dizmek zor gibi gözüküyor. Parçaları ikinci el bakmaya çalış.
- İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
- İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz veya AMD FX-6300 @ 3.5 GHz veya eşdeger
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 veya AMD R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0 veya daha iyisi)
- RAM: 8GB
- Depolama Alanı: 45 GB
Ekran kartı olmadan oyunları nasıl oynayacak?
kanka amd ryzen 5600g işlemcisinin kendi ekran kartı var yani apu sistem ve oyunlarda yüksek fps verebiliyor youtubeden bakabilirsinFar Cry 5'in minimum sistem gereksiniminde FX 6300 işlemci belirtmiş. FX 6100 işlemci kullanıyorum ve FX 8350 işlemci altı alınmaz diye düşünüyorum. Sebebi de FX serisi aşırı ısınıyor, işlemciyi soğutabilmek de önemli. Bu sorunu Ryzen işlemci serilerinde çözdüler sanırım, tam bilemiyorum da 7 bin liraya istediğin tarz PC dizmek zor gibi gözüküyor. Parçaları ikinci el bakmaya çalış.
- İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
- İşlemci: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz veya AMD FX-6300 @ 3.5 GHz veya eşdeger
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 veya AMD R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0 veya daha iyisi)
- RAM: 8GB
- Depolama Alanı: 45 GB
Ekran kartı olmadan oyunları nasıl oynayacak?
mesela valarontta 300 fps verirkanka amd ryzen 5600g işlemcisinin kendi ekran kartı var yani apu sistem ve oyunlarda yüksek fps verebiliyor youtubeden bakabilirsin
sorun değil rica ederim
aslinda uygun fiyata bulunabilir alinmaz demeo fiyata pc alınmaz kanka bu donemde he alırsın ama maks 2 sene götürür sonra geri kalırsın