700 liralık en iyi oyuncu klavye önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
700
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar 700 liraya en iyi performansı verebilecek bir oyuncu klavyesi arıyorum cevaplarınızı beklerim.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
90 tl daha verip Bloody B640 Q alabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Biraz bilgi vereyim kendisi hakkında;
Işıklandırma olarak tek renk ve çok az yay sesi geliyor oda kulağını dayarsan geliyor. Onun haricinde memnunum pek bir şeyi yok bilek desteği olmadan oyunlarda rahat kullanamazsın ama bilek desteği olunca sol kolunu koyduğun yerden hiç hareket ettirmiyorum öyle yazıyorum ya da oyun oynuyorum. Onun haricinde bir şey diyemem oyun klavyesi olarak ilk defa mekanik klavye aldım oda bu diğerleri hakkında pek yorum yapmam doğru olmaz. Philips'den vazgeçme sebebim silinme oluyormuş zamanla Bloody'i seçme sebebim hem bildiğim marka mouseden dolayı hem USB ses jack portlarını klavyeye bağlayabiliyorsun rahat kullanım oluyor. En nefret ettiğim kısmı da misal Logitech'de klavye mouse kulaklığı tek bir programda kullanabiliyorsun ama Bloody'de mouse için ayrı kulaklık için ayrı klavye için ayrı program kuruyorsun.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
usta üstüne 300 daha koy kaliteli bişey al bence ben 800 e aldım 1 yıl sonunda bozuldu garantisi vardı kullanıcı hatası dediler marka rapmage.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben kulaklık olarak anlayıp öneride bulunmuşum özür dilerim gamepower klavyelerine de bakabilirsin aynı şekilde tuş basım hissiyatı gövde olarak f/p ürünler sunuyor kullanıcıya gerçekten tatmin edici seviyede tuş basım ömürleri de gayet uzun bu fiyata gamepower'lara bakabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum ben gamepower kullanıyorum zaman gectıkce tusları basmamaya başladı garantisi iyi hiç bir ücret talep etmeden butun sorunu cozuyorlar düzeliyor gene aradan zaman gecince tekrar basmıyor gamepower klavyelerıne bakmanı tavsiye ederim tabi şansına iyi ürün cıkarsa sorunsuz kullanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI

REDRAGON K568​

kücük ve çok rahat yer kaplama açısıdan bir cok esporcunun eski silahı

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Razer Cynosa Lite klavyesine bakabilirsin hocam. Orta segment bir klavye ve uzuun bir süre işini rahatlıkla görecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...