Protein tozu,bcaa ve creatin önerisi

Seçkin Üye
Katılım
31 Mar 2021
Mesajlar
305
Tepki puanı
14
Ödüller
4
Yaş
20
5 HİZMET YILI
Merhabalar, sporcu olan arkadaşlarımdan bir sporcu paketi önerisi istiyorum kaliteli iyi bir protein tozu, bcaa ve creatin önerisi isitiyorum bütçemin büyük bir kısmısını protein tozuna ayırdım çünkü en çok ondan alıcam yaklaşık 900gr. 1 kilo civarı bütçeside 1k ile 1300 civarı arası olursa benim için daha iyi olur şimdiden teşekkür ederim
 
Üye
Katılım
17 Kas 2024
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Yaş
20
1 HİZMET YILI
hocam protein tozu almak yerine proteini direkt tavuk ve benzeri ürünlerden tüketmeniz daha uyguna gelecektir ve artı olarak creatine preworkout tarzı spor ürünlerinde bilindik markalar haric digerleri güvenilir olmuyor ve sagliginiza ciddi zarar verebilirsiniz benim önerim hardline, kingsize, hiq ve big joydur iyi gunler dilerim
 
Wanderlust
Süper Moderator
Katılım
1 Şub 2017
Mesajlar
2,109
Çözümler
392
Tepki puanı
532
Ödüller
16
Yaş
28
9 HİZMET YILI
Günlük protein miktarını karşılayabiliyorsan ek olarak protein tozu alabilirsin. Onun haricinde makroyu geçtim mikrolarını bile zor tamamlıyorsan protein tozu alman son derece mantıksız. BCAA aşırı boş bir supplement, hangi marka olursa olsun önermiyorum. Creatin önerisine gelirsek Kingsize markası önerimdir. Hem mash değeri tam olarak olması gereken düzeyde hem de marka olarak kaliteli ve güvenilir bir marka. Tekrar protein tozu konusuna gelirsek 900 gram veya 1kg alabilecek bütçen varsa muhtemelen bütçen sınırlıdır ve beslenmene pek dikkat edemiyorsundur. Bundan dolayı paranı tamamen tavuğa ve pirince harcaman senin için en sağlıklısı olacaktır. Kalan paranı da önerdiğim marka creatin almaya ve yanına multivitamin takviyesi almaya harcayabilirsin. İnan bana vitamin takviyelerini eksiksiz alman BCAA almandan çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır.
 
Onaylı Üye
Katılım
17 Haz 2022
Mesajlar
58
Tepki puanı
2
Ödüller
3
Yaş
24
3 HİZMET YILI
snn marka ya bakabirsin proteincoun da iyidir fp ürün
 
Üye
Katılım
7 Ocak 2025
Mesajlar
49
Tepki puanı
4
Yaş
25
1 HİZMET YILI
Protein tozu olarak eğer paran varsa HIQ önerebilirim malesefki creatin protein ocean önerebilirim
 
Seçkin Üye
Katılım
31 Mar 2016
Mesajlar
352
Çözümler
3
Tepki puanı
41
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam ucuz, bileşenleri iyi ama içim sürekliliği zor olcak bi marka var SSN diye. Öğrencilik yıllarımda mecburiyettennonu kullanıyordum, kısmen küçük boyutlarda alıp denersiniz her gün içebilip içemeyeceğinizi. ssnden hardline a geçtiğim gün daha çok sarmıştı mesela spor en büyük faydası bu bence :))
 
Üst