Who you gonna call
Emektar Üye
7700₺ Hazır sistem önerir misiniz?
7700 tl ile daha iyi bir sistem alınabileceğini düşünüyorum. Konudaki 6k
İşlemciyi bir tık artırabilirsiniz zaten linke ulaştığınızda alt sekmelerde işlemci mesela diğer seçenekleri sunuyor. + fiyat ile bir üst modelini alabilirsiniz.7700 tl ile daha iyi bir sistem alınabileceğini düşünüyorum. Konudaki 6k
Yasak değil. AtabilirsinSite adı vermek yasak mı bilmiyorum ama incehesapta şuan maximum RTXli bi sistem alabilirsin dilersen linkini özelden atabilirim
monitor dahil olsunmu mouse kulaklık felan ayrıntı verin hocam7700 tl ile daha iyi bir sistem alınabileceğini düşünüyorum. Konudaki 6k
Monitör de dahil olsunmonitör dahil değil dimi ?
o zaman da sistem4 var itopyada onu al yanına da bi monitör çak.Monitör de dahil olsun
| Ön Bilgi: Oyun monitörü seçerken öncelikle HZ ve ms değerlerini dikkate aldım. Sonrasında çözünürlük, ekran kalitesi, çerçeve tipi, senkronizasyon yeteneği ve ergonomik kullanımı gibi kriterleri değerlendirdim. Masaüstü oyun bilgisayarlarını seçerken de öncelikle oyunlarını yüksek grafik ayarlarında gecikmeden oynayabilmen için ekran kartı ve işlemcilerine, daha sonra RAM ve depolama alanına bakıyorum. Sana önerdiğim ürünler, bütçenin içinde bulunan ve oyun kullanımında en iyi performansı gösteren ürünler. |
| Senin için en iyi ürünler: |
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Neden bu ürün? Rakiplerine göre oldukça iyi olan bu fiyat performans monitörü VA paneli ile canlı renkler gösterirken 75 Hz Curved ekranı ile de oldukça akıcı görüntüler görürsün.
Giriş Yap
Neden bu ürün? Gecikme önleyici teknolojisi ve 165 Hz ekran yenileme hızı sayesinde çok akıcı deneyimler elde edebilirken oyunlarında her zaman bir adım önde olacaksın. Tam bir fiyat performans ürünü ve kullananlar memnun. TN panel olması görüntüleri solgun göstereceği için renk açısından tatmin olmayabilirsin.
Giriş Yap
Neden bu ürün? 9. nesil i5 işlemciye sahip olan bu ürün Nvidia GTX 1650 ekran kartı ile birçok oyunda yüksek performans sağlar.
Giriş Yap
Neden bu ürün? RGB ışıklandırmasıyla şık bir görünüme sahip bu bilgisayar en ağır oyunlarda bile orta ayarlarda akıcı bir performans sunar. Saniyeler içerisinde açılıp kapanır. Depolama alanı yetersiz gelebilir. |
| İşlemci |
Giriş Yap
| |
| Anakart |
Giriş Yap
| |
| Ekran Kartı |
Giriş Yap
| |