Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar arkadaşım mimarlık 4. Sınıf okuyor bu sene mezun olacak hem mimarlık programlarını hem de oyun oynatan uzun yıllar onu götürecek bir laptop arıyor tavsiyeleriniz neler ?
Normalde yıllarca Asus kullanmış biri olarak sana Asus'u önerirdim fakat 1 ay öncesine kadardı bu bu düşüncem. Monster'ı bir arkadaşıma aldırdıktan sonra yakından inceledim ve fikrim tamamen değişti. Asus'a yalandan yere 4-5 bin tl hava parası ödemek yerine Monster'da gayet güzel özelliklere sahip bir laptop alabilirsin. Ben "
" modelini aldım. Bana lazım olan parçaları kendime göre düzenledim. Taviyem 8 bin TL'ye alabileceğin en iyi özelliklere sahip pc'yi Monster'dan alırsın dostum.
Ben bu ara maddi açıdan rahat değilim ancak param olunca Asus Rog serisinden almayı düşünüyorum bence ileriye dönük sistemleri var. Tabi ayriyetten başka bilgisayarda önerimi sana bne