Onaylı Üye
shift e bastıgım zaman oyundan atıyoroyun içerisinde menü shift ile açılır otomatik kombo tuşu space (boşluk tuşudur) , last hit farm alma tuşu X dir lane ittirme tuşu V dir.
shift e bastıgım zaman oyundan atıyoroyun içerisinde menü shift ile açılır otomatik kombo tuşu space (boşluk tuşudur) , last hit farm alma tuşu X dir lane ittirme tuşu V dir.
basılı tutucaksın ve oyun chatinde bi mesaj yazması gerekiyor çalıştığına dair.bi türlü beceremedim success diyor oyuna giriyorum shiftlere basıyorum çalışmıyo
Sen Şakamısın Reis Oyunda Değilkenmi Denedin ? YapayZeka Değil Bu Giriceksin Oyuna Oyunda Açılacakmaalesef yazmıyor 10 saniye basılı tuttum yazıda gelmedi oyuna girmiş halde yapsam olur mu
Sen At Pmlerin Kapalızeron bana pm atsana
Lol Hilesi Beyler Sormayın Artık Şu Soruyu Ayar Oluyom.bi sürü trojen çıkmış+hangı oyunun hilesi?
başkan bende sana mesaj atamıyorum ınstagram mr_serdarr burdan yazabılırsınNe işe yarıyor biri beni aydınlatabilir mi pls?
HARİKA OLUR dostum! eğer böyle birşey @pikachu yaparsa harika olur! Lütfen pikachu yapar mısın!@Pikachu7 handbot diye script var onuda crackliyebilirmisin dostum yane denermisin direk dosyası indiriliyor siteden
brom bende shifte basınca atıyor yardım edermisnHARİKA OLUR dostum! eğer böyle birşey @pikachu yaparsa harika olur! Lütfen pikachu yapar mısın!