bu adam hileyi paralı olarak satıyor discordunda gereğinin yapılması lazım insanların cebinden para sömürüyolar
indirme linki koyup silmiş diyoki deneme sürümü
Dostum Sanane Belki Pikachu Cracklemedi O Adamınkini Kendisi Crackledi Virüs Atıyo Sanane Yani Adamdan Pikachu Bunun Patentini Almadı İsteyen Virüsde Atabilir Paraylada Satabilir Uyanık Olsaydıda Almasaydılar
Merhabalar Ben StephaNNN Paylaştığınız Hile Trojanlar Bulunuyor Bence İnsanları Kandırmamak Lazım ...
Sonuçta Trojanlar Onlara Zarar Veriyor Lütfen Düşünüp Bana Bir Cevap Vermenizi İsterim
Herhangi Bir Azarlama V.s Yok Yanlış Anlaşılmasın Sadece Bana Nedenini Veya Sebebini Açıklamanızı Rica Ediyorum.
Merhabalar Ben StephaNNN Paylaştığınız Hile Trojanlar Bulunuyor Bence İnsanları Kandırmamak Lazım ...
Sonuçta Trojanlar Onlara Zarar Veriyor Lütfen Düşünüp Bana Bir Cevap Vermenizi İsterim
Herhangi Bir Azarlama V.s Yok Yanlış Anlaşılmasın Sadece Bana Nedenini Veya Sebebini Açıklamanızı Rica Ediyorum.
Trojan olarak görünen virüsler hilenin çalışması için gerekli olan dosyalar, trojan olarak görünüyor ama bilgisayara zararı olmuyor. Oyunun içine sızıyor.
Trojan olarak görünen virüsler hilenin çalışması için gerekli olan dosyalar, trojan olarak görünüyor ama bilgisayara zararı olmuyor. Oyunun içine sızıyor.
id pw kısmını geçemedim rasgele giriyorum id hatası veriyor id oluyor bu sefer pw hata veriyor giriş yapamıyorum yapabilen varsa yardımcı olabilir mi ?