Çalışmıyor [8.23]sByteLoL - Easy Effective No Bullshit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bu adam hileyi paralı olarak satıyor discordunda gereğinin yapılması lazım insanların cebinden para sömürüyolar
indirme linki koyup silmiş diyoki deneme sürümü
Dostum Sanane Belki Pikachu Cracklemedi O Adamınkini Kendisi Crackledi Virüs Atıyo Sanane Yani Adamdan :) Pikachu Bunun Patentini Almadı İsteyen Virüsde Atabilir Paraylada Satabilir Uyanık Olsaydıda Almasaydılar :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Response from server is invalid hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar Ben StephaNNN Paylaştığınız Hile Trojanlar Bulunuyor Bence İnsanları Kandırmamak Lazım ...
Sonuçta Trojanlar Onlara Zarar Veriyor Lütfen Düşünüp Bana Bir Cevap Vermenizi İsterim
Herhangi Bir Azarlama V.s Yok Yanlış Anlaşılmasın Sadece Bana Nedenini Veya Sebebini Açıklamanızı Rica Ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar Ben StephaNNN Paylaştığınız Hile Trojanlar Bulunuyor Bence İnsanları Kandırmamak Lazım ...
Sonuçta Trojanlar Onlara Zarar Veriyor Lütfen Düşünüp Bana Bir Cevap Vermenizi İsterim
Herhangi Bir Azarlama V.s Yok Yanlış Anlaşılmasın Sadece Bana Nedenini Veya Sebebini Açıklamanızı Rica Ediyorum.
Trojan olarak görünen virüsler hilenin çalışması için gerekli olan dosyalar, trojan olarak görünüyor ama bilgisayara zararı olmuyor. Oyunun içine sızıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Teşekkürler İlgilendiğiniz İçin Sağolun :)

-StephaNNN

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Trojan olarak görünen virüsler hilenin çalışması için gerekli olan dosyalar, trojan olarak görünüyor ama bilgisayara zararı olmuyor. Oyunun içine sızıyor.
Teşekkürler İlgilendiğiniz İçin Sağolun :)

-StephaNNN
Birşey Daha Sorucam Ama Hile Çalışıyormu Hazır Siz Burdayken Kaçırmak İstemedim Yanıtlarsanız Gerçekten Çok Sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şu an hile sunucusunda bir gecikme var, Server respond hatası verir. Ama genele yayacak olursak; evet çalışıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
id pw kısmını geçemedim rasgele giriyorum id hatası veriyor id oluyor bu sefer pw hata veriyor giriş yapamıyorum yapabilen varsa yardımcı olabilir mi ?

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
server not respond hatası var şu anda arkadaşlar büyük ihtimalle onlardan kaynaklı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
benim rardan çıkarmama rağmen hala açamadım bi tür sorun mu var acaba virüs programları felan kapalı hep ama nedense programı bir türlü açamıyorum

loader bir türlü açılmıyor ...

acil bi yardım etseniz olurmu arkadaşlar

Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
konunun kilidi açılmış güncelleniyor mu yoksa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...