SeN NaSıL bİr KrAlShIN MoRq YhaAaAa
cidden kaç gündür bunu bekliyprdum ir de bazı yt kanalları para ile satmaya kalkıyodu bu toir+ ı adamlara yorumda mhnin linkini atıyorum anında banlıyorlar bir de kaç kişiyi kandırmışlar ufa bir yazılımla millet sallasa giriyo
aga hile çalışıyor tamam da eskiden skillerden oto kaçıyodu k ya falan basmadan şimdi k ya basıp on yaptığım halde kaçmıyor yardım edersen çok mutlu olurum başkan oto kaçmayı nasıl açıcaz
Bakarmısınız şey ben açıyorum ama toir.exe ye bastığımda dosya açılmıyor rica etsem ilgilenirmisiniz?
Şey diyor uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı diyor...
Video anlatımı yok. çok boş hile yapıosunuz. Herkes te aynı hata war hiç bir cevap yazmıyorsunuz . Talimatları doğru şekılde yapsalar bile aynı şekılde ya ınj. olmuyor yada oyundan atıyor. Video lu anlatım getirirseniz makbule geçicek ..
toir+.exe uygulama yan yana yapılandırması dogru olmadıgından başlatılamadı daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlügüne bakın veya komut satırı sxstrace.exe aracını kullanın hatası veriyor