Çalışmıyor [8.23]sByteLoL - Easy Effective No Bullshit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
SeN NaSıL bİr KrAlShIN MoRq YhaAaAa
cidden kaç gündür bunu bekliyprdum ir de bazı yt kanalları para ile satmaya kalkıyodu bu toir+ ı adamlara yorumda mhnin linkini atıyorum anında banlıyorlar bir de kaç kişiyi kandırmışlar ufa bir yazılımla millet sallasa giriyo

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lobideyken mi açacağız hileyi ?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
aga hile çalışıyor tamam da eskiden skillerden oto kaçıyodu k ya falan basmadan şimdi k ya basıp on yaptığım halde kaçmıyor yardım edersen çok mutlu olurum başkan oto kaçmayı nasıl açıcaz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Wrong ID yazıyor inject olunca menü acılmıyor wrong id yazdığı için

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bakarmısınız şey ben açıyorum ama toir.exe ye bastığımda dosya açılmıyor rica etsem ilgilenirmisiniz?
Şey diyor uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı diyor...
bendede aynısını diyor çözümü bulamadım :(

Üye
7 HİZMET YILI
Video anlatımı yok. çok boş hile yapıosunuz. Herkes te aynı hata war hiç bir cevap yazmıyorsunuz . Talimatları doğru şekılde yapsalar bile aynı şekılde ya ınj. olmuyor yada oyundan atıyor. Video lu anlatım getirirseniz makbule geçicek ..

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bilocuğum eğer bana özelden yaparsan eksiksiz videolu anlatımını atarım herşeyi dahil kurulamama gibni bir imkanı yok eksiksiz yaparsan

Herşeyden Az Birşey
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile Şu Anda Çalışmıyor Boşuna Denemeyin . Server Not Respondda Domain Hala Güncellenmemiş Sanırım .

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
toir+.exe uygulama yan yana yapılandırması dogru olmadıgından başlatılamadı daha fazla bilgi için lütfen uygulama olay günlügüne bakın veya komut satırı sxstrace.exe aracını kullanın hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...