Çalışmıyor [8.23]sByteLoL - Easy Effective No Bullshit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Toir+.exe yi açarken bu hatayı veriyor yönetici olarak açsam bile biri yardımcı olabilir mi ?
gXOHEgd.jpg

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şifreyi sallayabilirsin.
Eror Response from server is invalid
hatası yardım
Bilgisayarının adı ve klasörün adı türkçe olmamalı ve 2 dosya aynı yerde olamamlı 2 ayrı klasörde olmalı sonra ıd yazan kısma MemoryHackers yazarak şifreyi sıfırlayabilirsin.

win 8 ve win 10 da Uygulama, yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı hatası alanlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunu indirmelidir.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Possible solution for those with "injection problems"

1 - Unsupported characters in the Toir+ folder path
Toir+ doesn’t support
. Don’t put
into the patch of your Toir+ folder.

2 - Disable the "Turn Off Client During Game" option
This is one of the biggest reasons for not injecting. Artificial intelligence does think that the game does not open and inject. Once you've entered League Of Legends, you can disable this setting by clicking the settings icon in the upper-right corner.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herşeyi düzeltim 10 tane hatanız vardı hepsini çözdüm şimdi bu çıktı welcome to riot games diyor shift basıyorum hiçbir şey yok! herşeye bastım hiçbirşey gelmiyor peki bunun çözümü ne şimdi?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dün öğlen 2'de kullanmaya başladım ve 24 saati aşkın bir süredir hâlâ ban yemedim ^^ Teşekkürler MemoryHackers!

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Size tavsiyem bu script ile adc oynayın normal karakterlerde pek iş görmüyor bence. Hele ki darius da

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar success yazıyor ama oyuna girince menü gelmiyor yazı cıkmıyor? sorunu bilen yok mu

Üye
7 HİZMET YILI
Abi beni oyundan atıyor demişsinki Oyundan sürekli atıyorsa, oyunu "Çerçevesiz" moda alın, bilgisayar kullanıcı adınızda ve hilenin klasöründe türkçe karakter olmasın ben hepsini yaptım ona rahmen hala oyundan atıyor lütfen evap verin beni oyundan atmasının kaynağı nedir yada bir video yapsanız adımlı adımlı ben anlarım şuraya bir video koysanız anlıcam yazıyla anlamıyom ilk oyunu açıp hile programlarını açıçaz yoksa oyunu açmayıpmı ben eski den zulu hack yapıyodum hayret ediyorum çok şaşırdım bu hile olmadı lütfen birisi cevap versin

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Abi beni oyundan atıyor demişsinki Oyundan sürekli atıyorsa, oyunu "Çerçevesiz" moda alın, bilgisayar kullanıcı adınızda ve hilenin klasöründe türkçe karakter olmasın ben hepsini yaptım ona rahmen hala oyundan atıyor lütfen evap verin beni oyundan atmasının kaynağı nedir yada bir video yapsanız adımlı adımlı ben anlarım şuraya bir video koysanız anlıcam yazıyla anlamıyom ilk oyunu açıp hile programlarını açıçaz yoksa oyunu açmayıpmı ben eski den zulu hack yapıyodum hayret ediyorum çok şaşırdım bu hile olmadı lütfen birisi cevap versin
Dosyanın konumu Yerel Disk(C) > Program Files 'e at öyle dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...