oldu reissDosyanın konumu Yerel Disk(C) > Program Files 'e at öyle dene.
kardes yaptıysan yarımcı olabilirmisinoldu reiss
Shift Tuşuna Basıcaksın . Maça Giriceksin . Olmazsa Bana Ulaş .beyler success oluyor ama oyunda hiçbişi uazmıyor menü yok bilen yok mu bunun çözümünü ? 2 gündür yazıyorum
1-SınırsızHile 0-1 gün arasında ---> !! "BAN" !! <--- atmaktadır. derken hangi anlamda ? 1 günlük mü ban atıyor yoksa sınırsız ban mı ? Belli etmezsek ban yer miyiz ?
Shift Tuşuna Basıcaksın . Maça Giriceksin . Olmazsa Bana Ulaş .
1-Antivirüs ve Güvenlik Duvarını Kapatdostum oyunun içinde welcome to riot yazısı yok shifte basıyorum maça girmeden yada maç içinde farketmiyor, oyunda herhangi bir menü gelmiyor
Shift Tuşuna Basıcaksın . Maça Giriceksin . Olmazsa Bana Ulaş .
Hangi Ayarları Ve Sende Çalıştımı Hile Bu Kadar Error GörünceBirisi ayarlarını söyleyebilirmi
Herşeyi Düzgün Bir Şekilde Yapıyorsan Sorun Çıkmaz Diye Düşünüyorum . Discord Varsa Ekleyebilirim .acaba maça girdikten sonra mı giriş yapıyoruz toire orda mı hata yapıyorum anlayamadım ? ben başta giriyorum success yazıyor sonra maça giriyorum yok hiçbirşey gelmiyor.
Herşeyi Düzgün Bir Şekilde Yapıyorsan Sorun Çıkmaz Diye Düşünüyorum . Discord Varsa Ekleyebilirim .
Herşeyi Düzgün Bir Şekilde Yapıyorsan Sorun Çıkmaz Diye Düşünüyorum . Discord Varsa Ekleyebilirim .
Yardım Ettiysem Ne Mutlu Banadostum hallettim, sağolasın![]()