Eger id pw yerinde aliyorsan idye memoryhackers yazwrong id diyor
Kullanici adina memoryhackers yazWrong ID
Idye memoryhackers yazwrong id nasıl düzeltecez ?
Eger id pw yerinde aliyorsan idye memoryhackers yazwrong id diyor
Kullanici adina memoryhackers yazWrong ID
Idye memoryhackers yazwrong id nasıl düzeltecez ?
linklerden ne hatası aliyorsunbeyler sa hileyi atıcak var mı hile indirilmiyor şuanda da
Virus korumasi kapalımıloader açılmıyor toir dosyasında da kota aşıldı hatası alıyorum @Senius
tamamadır loader ı indirdim sadece toir lazım toir i özelden ataiblirmisin winrar sıkıştırıpVirus korumasi kapalımı
Oyun icerisinde Wrong IDKullanici adina memoryhackers yaz
+1Gençler linkden indirilmiyo biri turbobite filan yüklesin toir+ klasörünü ve link atsın çok acil
sorun senle alakalı onlarla değilToir+ exe'de success diyor fakat oyuna girince sohbette Wrong İD yazıyor çözebilir misiniz sorunu lütfen?
2 hesapta ban yemez fakat toiri tamamen kapattığından emin ol diğer hesaplara girerkenpcde toplamda 2 hesapla oynadım biri gold 1 diğeri gold 3 şimdi başka hesapta denesem 2 hesapda ban yermi çünkü birisi benim değil hesapların
Peki nasıl çözeceğim sorunusorun senle alakalı onlarla değil
leakodtoirloaderi sürekli aç toir+ı sürekli aç kapa yapıp dene id pw yazarak düzelicektirPeki nasıl çözeceğim sorunu
+olarak core tam olarak patchlenmediği için bazı pclerde çalışmayabiliyor sorun ondan kaynaklı olabilir.Peki nasıl çözeceğim sorunu