ikiside farkı yerde fakat uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı diyor
ŞUANDA ÇALIŞMIYOR SANIRIM BİR TÜRLÜ YAPAMADIM
Lanet olsun okadar umutla indirdimki olucak sandımabı ben herseyı tam yaptım ısımlerı felan sonra dosyaları ayrı koydum ılk leode.exe actım sonra toır exe
succes olduı
ıd e memoryhackers yazdım sıfreyı salladım succes oldu ama oyuna gelmedı shiftlerın ıkısınede bastım ama acılmıyor lutfen soyleyın
Adam hata alanlar icin link atti bakabilirsinwrong id hatası oyun içinde çözümünü bulan bi hayır duamı alçak kimse yardımcı olamıyor
geçmiyor alakasız bir çözümAdam hata alanlar icin link atti bakabilirsin
abı ben herseyı tam yaptım ısımlerı felan sonra dosyaları ayrı koydum ılk leode.exe actım sonra toır exe
succes olduı
ıd e memoryhackers yazdım sıfreyı salladım succes oldu ama oyuna gelmedı shiftlerın ıkısınede bastım ama acılmıyor lutfen soyleyın
Lanet olsun okadar umutla indirdimki olucak sandım
aynısı banada oldu herşey eksizsiz Succes de oldu oyun içi ayarlarda tam fakat hiç bir şey yok
https://memoryhackers.org/konular/8-23-leakodtoir-error-problems-and-solutions-hata-cozumleri.64549/Merhabalar;
The ordinal 7118 could not be located in the dynamic link library mfc90u.dll hatası alıyorum tour+.exe'yi çalıştırırken yardımcı olurmusunuz.
Kullanamazsın, üstüne ban yersinYani ben dün kullanabildim bugün kullanamayacak mıyım? Şu anda çalışmıyor.