Çalışmıyor [8.23]sByteLoL - Easy Effective No Bullshit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1543309407484.png

@Pikachu7

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ikiside farkı yerde fakat uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı diyor

Merhaba şu konuya bakınız; https://memoryhackers.org/konular/8-23-leakodtoir-error-problems-and-solutions-hata-cozumleri.64549/

ŞUANDA ÇALIŞMIYOR SANIRIM BİR TÜRLÜ YAPAMADIM

Ne tür bir hata ? şuraya bakınız; https://memoryhackers.org/konular/8-23-leakodtoir-error-problems-and-solutions-hata-cozumleri.64549/

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
abı ben herseyı tam yaptım ısımlerı felan sonra dosyaları ayrı koydum ılk leode.exe actım sonra toır exe

succes olduı

ıd e memoryhackers yazdım sıfreyı salladım succes oldu ama oyuna gelmedı shiftlerın ıkısınede bastım ama acılmıyor lutfen soyleyın

Üye
7 HİZMET YILI
abı ben herseyı tam yaptım ısımlerı felan sonra dosyaları ayrı koydum ılk leode.exe actım sonra toır exe

succes olduı

ıd e memoryhackers yazdım sıfreyı salladım succes oldu ama oyuna gelmedı shiftlerın ıkısınede bastım ama acılmıyor lutfen soyleyın
Lanet olsun okadar umutla indirdimki olucak sandım
aynısı banada oldu herşey eksizsiz Succes de oldu oyun içi ayarlarda tam fakat hiç bir şey yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
wrong id hatası oyun içinde çözümünü bulan bi hayır duamı alçak kimse yardımcı olamıyor

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

succes olduı

Lanet olsun okadar umutla indirdimki olucak sandım
aynısı banada oldu herşey eksizsiz Succes de oldu oyun içi ayarlarda tam fakat hiç bir şey yok

O hatanın çözümü kolaydır bkz. https://memoryhackers.org/konular/8-23-leakodtoir-error-problems-and-solutions-hata-cozumleri.64549/

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
reis hanbotun scriptleri çok sağlam orasıda toir gibi hemen ban yiorsun ama sağlam scriptleri var oraya bakmayı düşünüyormusunuz @Pikachu7

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende hata veriyor anlamadım ama ?

resimag.com/p1/c83fa3649b.png

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhabalar;
The ordinal 7118 could not be located in the dynamic link library mfc90u.dll hatası alıyorum tour+.exe'yi çalıştırırken yardımcı olurmusunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...