Üye
İlk önce loaderimi açmam gerek toir plus'ı mı ?
bu gec banlanma olayını cözebilsek cok iyi olur sen ne kadar sürede bir ban yiyorsun suanBazı hesaplar en geç 15 gün içersinde ban yiyor ama olası bir durumda bazı hesapların 2-3 ayı bulduğuna şahitliğim vardır.
Discord at anlatıyımHileyi açtım succes dedi oyuna girdim 'sol shift' tuşuna basıyorum menü açılmıyor , ne yapmam gerek ?
suan bende 3 gündür ban yok ?1 saat bile sürmüyor banlanması. ne anlamı kaldı sc nin
Alakası Yok Vac Sistemi Gibi En Geç 24 Saate Ban Atıyor Sistem Ne Alaka ?Bazı hesaplar 14 gün içersinde en geç ban yiyor bazıları ise daha uzun riotun sistemine göre.
Kardeşim bilgi verirmisin succes yazıyor ama çalışmıyor napmam lazımAlakası Yok Vac Sistemi Gibi En Geç 24 Saate Ban Atıyor Sistem Ne Alaka ?Tabii Genel Olarak 5-6 Saate Ban Atıyor .
![]()
knk nasıl yaptın bizede anlatya nolurbende hile çalışıyor bir problem yok
Knk Core ne biri açıklayabilirmiCORE değişmeliymiş sizde sorun yok sadece beklicez onlar core'i tamamlicak
benim 3.gün hesabın hala ban yok acaba bir sorun mu varAlakası Yok Vac Sistemi Gibi En Geç 24 Saate Ban Atıyor Sistem Ne Alaka ?Tabii Genel Olarak 5-6 Saate Ban Atıyor .
![]()
hesap banlanıyorbirşey sorucam ip ban yada mac ban gibi bir olay varmı yoksa sadece hesap mı banlanıyor ?
Dostum hala sistemlerinde hata bulunmakta riotun ve bir çok bug şuan 32 gündür ban yemeyen hesap elimde bulunmakta dediğin gibi değil yani kardeşim.Alakası Yok Vac Sistemi Gibi En Geç 24 Saate Ban Atıyor Sistem Ne Alaka ?Tabii Genel Olarak 5-6 Saate Ban Atıyor .
![]()
32 gün oldu rekor 4 ay benim dostum.bu gec banlanma olayını cözebilsek cok iyi olur sen ne kadar sürede bir ban yiyorsun suan