Uzman Üye
4.gün hala hesabım ban yemedi aynı benim gibi durumda olanlar var mı
banada yardım edermisin dc isim Tobukaiiten#9779Discord at anlatıyım
Evet ya , bendede success oluyor ama açılmıyorhile güncellenmeden önce çalışıyordu şimdi oyun çöküyor
İd memoryhackerswhat id: pw :?
visual c++ Ne Alaka Anatsana Bi ?hile aktif çalışıyor şuan 4. gün oldu hesap ban yemedi hileyi çalıştıramayanlar eksik birşey yapıyorsunuzdur yada bilgisayarınızda eksik bir uygulama vardır microsoft visual c++, net framework gibi
rar şifresi: 123beyler yardım bunu rar şifresi memoryhackers bunu yazıyom hata veriyor
Rar Şifresi: 123rar pass nedir acaba toir zip dosyasının ??
ben 8.21 de çalıştırıyordum sıkıntısız sadece {CUMA} günleri bütün hesaplarım ban yedi bikaç defa denedim her defasında Cuma günü Ban yedimbenim 3.gün hesabın hala ban yok acaba bir sorun mu var![]()
Loader oyun lobisindeyken açıyorsun sonra Toir.exe iİlk önce loaderimi açmam gerek toir plus'ı mı ?
Bro bende loader arsivi hasarlı linki güncelermisinizDenedim çalışıyor teşekkürler. +1
Hatırladığım kadarıyla basılı tutucaksınarkadaşlar script ile minyon kesemiyorum yardımcı olursanız hangi tuşla minyona son vuruşu atıyor veya hangi tuşla lane ittiriyor lütfen yardım edin çalışmıyo yani mesela x tuşu ise sadece bir kere mi basıcaz yoksa boşluk tuşu gibi basılı mı tutuccaz
'Server Not Respond' veriyor bana normalde 2. sinde id pw derdi şimdi 8 defa denedim server not respond'u ard arda veriyor sıkıntı var sanırsamloader arsivi suan hasarlımı yoksa sadece bende mi böyle ?
Günceleme olması lazm deneyemedim bile hileyi :S'Server Not Respond' veriyor bana normalde 2. sinde id pw derdi şimdi 8 defa denedim server not respond'u ard arda veriyor sıkıntı var sanırsam