Oyundayken işlemleri yap hacı bide yönetici acBende ilk loader sonra toir+ açıyom id memoryhackers pw ye 123 yazıyom ama oyuna girince wrong id diyor
Oyundayken işlemleri yap hacı bide yönetici acBende ilk loader sonra toir+ açıyom id memoryhackers pw ye 123 yazıyom ama oyuna girince wrong id diyor
bro nasıl aktiflestirdin ben cözmedim yardım edersenŞuan hiçbir sorun yok Arkadaşlar çalışıyor Main hesapla oynuyorum =D
bende hala 8.23 ?güncelleme geldi lole hile hala çalışıyomu yoksa update beklicezmi ?
nasıl o hatayı veriyor anlamadım detaylı anlatırmısın Yardımcı olabilirim belkimErr :response from server is invalid! hatası veriyor
aga bendede herseu tamam da Welcome Riot yazmıyor bendede var o hata en bastan bile demedihileyi açarken önce den welcome to riot diyordu şimdi hiç bişey demiyor spaceye basınca kombo vs. hiç bişey yapmıyor lütfen yardım edin
Discord adını ve numaranı yazar mısın ?AGA İSLEMLERİ NASIL YAPTIN HEPSİNİ SÖYLERMİSİN OYUN ACIKEN Mİ KAPALIKEN MNİ FLN RİCA ETSEM
gönderdim arkadaşlıkdiscord adım Heybro12 #4771 topluca bi istek atın sorunlarımızı cözelim
kardeşim yardımcı olurmusun bende yapamadım da Arda - Axezi - 17#5336Ekli dosyayı görüntüle 13673
Gayet güzel çalışıyor.
pass sirGAME_SUCCESS