Üye
Beyler sakın 8.24 hotfix yaması mevcut özelden atayım gibi seylere kanmayın cracklenince paylasılacaktır.
yemedin yemedin bende aldım o çocuktan trojen yok dosyalarda kontrol etmeden indirmem zaten hiçbirşeyi yabancı siteden almış çocuk linki bende baktım sitedeki linklere merak etmeİns trojen yememışımdır eyüp![]()
Script ayarlarını söyleye bilir misin?Ben hileyi 9 gün kullandım ban yemedim ban yiyeynleri anlamıyorum bu arada main hesabımda hemde
güncellenecektir yazdığını senin gibi bende görebiliyorum. Amacın nedir anlamadım bi laf sokma gayretine girmişsin fakat senin gibi boş boş oturup hazır paketin yayınlanmasını beklemektense bir çözümler de ben sunmaya çalışıyorum. beynini kullan bence fazlasınada gerek yok ilgilenmeye de diyip eşek gelip eşek gitmeGuncellenicek yazıyor zaten gerekli bilgilerin hepsi var. Fazlasını bilmene de gerek yok ilgiye de.
bunlara boşuna anlatıyorsun lafım bazılarına değil ama gereksiz yere hem bekleyip hem de sövenler var adama site linki atıp beklemeden burdan yaabilirsin diyorum yok diyo torjan var yok diyo virüs taraması yaptım sıkıntısı yok kardeşim koskoca siteler mi senin o kopuk pcne virüs atıcaklar biraz mantıklı düşünün ya buradaki aynı developer orada da var ben siz uğraşmayın diye atmaya çalışıyorum iyilik de yaramıyo bulun kendiniz yapın uğraşmıyıcam bu saatten sonra kimse ilegüncellenecektir yazdığını senin gibi bende görebiliyorum. Amacın nedir anlamadım bi laf sokma gayretine girmişsin fakat senin gibi boş boş oturup hazır paketin yayınlanmasını beklemektense bir çözümler de ben sunmaya çalışıyorum. beynini kullan bence fazlasınada gerek yok ilgilenmeye de diyip eşek gelip eşek gitme
banada atarmısın linki rica etsemzaten benim de yaptığım birşey değil zorlayan yok sizi.
Eğer sen düşüncelere açık bir insan olmazsan hayatında hiçbir şeyi başaramazsın. Sen bir çözüm sunamazsın. Sen öyle bir bilgiye sahip değilsin. Konuştuğun kişiye hakaret seviyesinde hitaplarda bulunuyorsun. Ayrıca çocuk değiliz, laf sokma da nedir. Boş bir insan da değilim, hatta senin bildiğinden fazla bilgiye sahibim ve ***** işini bende yapıyorum.güncellenecektir yazdığını senin gibi bende görebiliyorum. Amacın nedir anlamadım bi laf sokma gayretine girmişsin fakat senin gibi boş boş oturup hazır paketin yayınlanmasını beklemektense bir çözümler de ben sunmaya çalışıyorum. beynini kullan bence fazlasınada gerek yok ilgilenmeye de diyip eşek gelip eşek gitme
Bana atabilirmisin dostum özelden rica etsem8.24 yaması ve hotfixi bende mevcut özelden yazana site linkini atabilirim burada paylaşmam ne kadar doğru olur orasını bilemem
bana özelden göndereblirmisin rica etsem ama ben bilmediğim için nasıl özelden mesaj gönderileceğini ondan atamadım sen bana rica etsem bi atarmısın ya8.24 yaması ve hotfixi bende mevcut özelden yazana site linkini atabilirim burada paylaşmam ne kadar doğru olur orasını bilemem