8.24 Yaması ToirPlus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Beyler sakın 8.24 hotfix yaması mevcut özelden atayım gibi seylere kanmayın cracklenince paylasılacaktır.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
İns trojen yememışımdır eyüp :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Topraaaağım içim rahatladı eyv :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ben hileyi 9 gün kullandım ban yemedim ban yiyeynleri anlamıyorum bu arada main hesabımda hemde

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Guncellenicek yazıyor zaten gerekli bilgilerin hepsi var. Fazlasını bilmene de gerek yok ilgiye de.
güncellenecektir yazdığını senin gibi bende görebiliyorum. Amacın nedir anlamadım bi laf sokma gayretine girmişsin fakat senin gibi boş boş oturup hazır paketin yayınlanmasını beklemektense bir çözümler de ben sunmaya çalışıyorum. beynini kullan bence fazlasınada gerek yok ilgilenmeye de diyip eşek gelip eşek gitme

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
güncellenecektir yazdığını senin gibi bende görebiliyorum. Amacın nedir anlamadım bi laf sokma gayretine girmişsin fakat senin gibi boş boş oturup hazır paketin yayınlanmasını beklemektense bir çözümler de ben sunmaya çalışıyorum. beynini kullan bence fazlasınada gerek yok ilgilenmeye de diyip eşek gelip eşek gitme
bunlara boşuna anlatıyorsun lafım bazılarına değil ama gereksiz yere hem bekleyip hem de sövenler var adama site linki atıp beklemeden burdan yaabilirsin diyorum yok diyo torjan var yok diyo virüs taraması yaptım sıkıntısı yok kardeşim koskoca siteler mi senin o kopuk pcne virüs atıcaklar biraz mantıklı düşünün ya buradaki aynı developer orada da var ben siz uğraşmayın diye atmaya çalışıyorum iyilik de yaramıyo bulun kendiniz yapın uğraşmıyıcam bu saatten sonra kimse ile

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
zaten benim de yaptığım birşey değil zorlayan yok sizi.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Eğer sen düşüncelere açık bir insan olmazsan hayatında hiçbir şeyi başaramazsın. Sen bir çözüm sunamazsın. Sen öyle bir bilgiye sahip değilsin. Konuştuğun kişiye hakaret seviyesinde hitaplarda bulunuyorsun. Ayrıca çocuk değiliz, laf sokma da nedir. Boş bir insan da değilim, hatta senin bildiğinden fazla bilgiye sahibim ve ***** işini bende yapıyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "kelmange, post: 889467, członek: 847420"] Już robię coś, co nie zmusza cię do tego. [/ QUOTE]
Can you Pm me?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
artık çalışmıyor dostum mhden 3-4 saat sonra o da fixlendi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sanırım artık güncellenmeyecek gibi şimdiye kadar sonuç çıkmadıysa

Üye
7 HİZMET YILI
8.24 yaması ve hotfixi bende mevcut özelden yazana site linkini atabilirim burada paylaşmam ne kadar doğru olur orasını bilemem
bana özelden göndereblirmisin rica etsem ama ben bilmediğim için nasıl özelden mesaj gönderileceğini ondan atamadım sen bana rica etsem bi atarmısın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...