Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8.2K bütçem var, 2. el ya da sıfır telefon almak istiyorum. Android ya da Apple fark etmez, oyun falan oynayacagım. Ona göre bir yardımcı olursanız sevinirim.
sana casper telefon önerebilirim insanlar için uygun bir bütçe bu zamandaki ekonomiye göre alınabilecek güzel bir telefon olabilir bir düşünmeni tavsiye ederim vatan da satılıyor ama kaçak da alabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur
Dostum, Samsung serisini 1.5 yıl araştırdım fp' nin yanı sıra uzun ömürde performansını en az kaybeden 2 modeli var. Samsung Galaxy Note Serisi & Samsung Galaxy A Serisi. Ben uzun zamandır A serisi kullanıyorum +7 yıl ve halen online oyun oyanabiliyorum kasmadan.
Android mi İOS mu ne kullanmak istediğine karar verip youtube üzerinden tüm telefonlara ve karşılaştırmalarına erişebilirsin dostum daha iyi olmaz mı senin için ?
Artık alınabilir mi bilmiyorum ama ne alacaksan iphone alman taraftarındayım. Çok klas bir telefon. Tuşlu telefon harici hiç bir zaman android telefon kullanmadım ve mutluyum. Sana da tavsiye ederim.(bütçen uyarsa 2. El)