8 den 16 ya çıkardım hız gelmedi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
turktelekomda 8 mbps taahhütüm vardı 05.07.2021' de bitti ve o gün yeni taahhüt yaptık ve hız 16 mbps ' e çıkarıldı, ama hız testi yapıyorum 8 mbps gözüküyor, müşteri hizmetlerini aradım modeme hız gidiyor dedi. Modemi resetledim, güncellemesine baktım günceldi problemi bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. modem : ttnet airties Air5650TT

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Yeni geçtiyseniz yeni hızların hattınıza tanımlanması belki zaman alıyor olabilir ama siz yine de tekrardan müşteri hizmetlerini arayın.

Modeminizde bir sorun olduğunu zannetmiyorum. İsterseniz evinize teknik servis talebinde bulunun gelen ekipler inceler ve işlem yapar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara sorunun ne olduğunu birdaha anlat

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu konularda yapılabilecek fazla bir durum yok. Durum malum zaten turktelekom müşterisisiniz , müşteri hizmetlerini arayıp onların kafalarını şişirmediğin sürece onlar ellerinden geleni yapmazlar hakkını ara yada biraz bekle. Çünkü herhangi network problemi yok , adamlar keselerini açacaklarını söyleyip açmamışlar durum bundan ibaret.

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
twde sesini duyurmayı dene müşteri hizmetlerini sıkıştır müşteri hizmetleri çok kötü Türkiye de uğraş biraz yoksa yardımcı olmuyorlar.

Ya Allah ❤
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
customer service will help you so call them

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
this type of change is made by the operator, restarting or resetting the modem will not interfere with anything

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende türk telekom kullanıyorum kötü interneti ve müşteri hizmetler de çok kötü 16 mbps internet aldım sonra 5 e düşürdüler

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara dostum, bende yaptım hemen geldi bir sorun olabilir.

Her oyun bir gün hileyi tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
modem ara yüzüne kullanıcı adı ve şifre verilir onları gir düzelir bende de aynı olay vardı ya da portları yanlış takmışlardır o konu da teknik ekibe sor :) yardımcı olduysam ne mutlu

Üye
9 HİZMET YILI
Türktelekom arayıp darlamadığın sürece asla adam akıllı işlem yapmıyor, sürekli müşteri hizmetlerinden arayıp darlamanı öneririm böylece sonuç alabilirsin. Şahsen internetimi 16dan 50ye çıkarmıştım hız 3 gün kesinlikle artmadı arayıp darlayınca 1 gün içinde hızlandırdılar.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
müşteri hızmetlerini aramak felan iş görmüyor valla bnde aynı şekil 8 almıştım max 3 goruyordum arayınca sıkıntı yok diyolar sana vaadettigi hızı alamıyorsan th. başvurup iptal edebiliyorsun eger istersen hiç bir TT kullanan arkadasım aldıgı hızı max şekilde goremıyor zaten

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hız yükseltmesinden hemen sonra hızınız yükselmek 1-2 gün beklemeniz gerekir iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara ana avrat söv sonra hattı kes dedikleri tek şey "42 saat içerisinde ekip göndereceğiz" vodofone kullanıyorum yaklaşık 1 yıl önce tam tamına 2 ay internetim kesildi arıyorum arıyorum hergün yeni bahane ana avrat sövüp hattımı kapatırdım şuanda turkcell kullanıyorum

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara ana avrat söv sonra hattı kes dedikleri tek şey "42 saat içerisinde ekip göndereceğiz" vodofone kullanıyorum yaklaşık 1 yıl önce tam tamına 2 ay internetim kesildi arıyorum arıyorum hergün yeni bahane ana avrat sövüp hattımı kapatırdım şuanda turkcell kullanıyorum
yok knk sakın ana avrat sövme sonra sıkıntı falan çıkartırlar sen sakincene söyle sonunca oradaki konuşan adamda şirkette çalışıyor şirkete değil adam sövmüş olursun gerek yok belki teknik bir sıkıntı vardı saat başı arayıp taciz et en son çare bakarlar

Future Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Altyapın en fazla ne kadar hız alıyor kontrol et altyapından fazla hız alamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...