Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke Türknete geçseydiniz. Eğer taahüdü yeni yaptıysanız cayma hakkınız var. İsterseniz bir araştırın. Fiyat Performans olarak bence şu anda en iyisi TürkNet
buradan bir dene evde ki interneti sadece pc nin kullandığına emin ol 16 dan düşük çıktığında ara ve şunu söyle . ' Türktelekomun sağlamış olduğu turktelekom.com.tr adresinden anlık hızı kontrol ettim ve 16 nın altında gösteriyor modemimin sabit 16 aldığını söylüyorsunuz o bilgiyi bana fax yolu ile veya diğer yollar ile tarafıma sağlamanızı rica ediyorum aksi taktirde hakkınızda şikayet talebi oluşturmak zorunda kalacağım de ' bak nasıl 180 derece bir dönüş oluyor telefonda. daha önce denendi test edildi
aynı sorunu bende yaşadım mahkemeye vericeğimi filen dillendirmiştiim bir kaç gün içinde kendi kendine çözüldü gariptir ben müşteri hizmetlerini yıllardır çözemiyorum