8 GB RAM ile bilgisayarı formatlamak bilgisayarı bozar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba. Arkadaşım modlu Windows 11 kullanıyor. Microsoft Store'u hiçbir şekilde indiremiyor. Ben de buna bilgisayarı formatlayalım diyorum. Bir arkadaşı buna 8 GB RAM'i olduğundan dolayı formatlarsa PC bozulur falan demiş. Bu da inanmış. Laf anlamıyor. Siz de bir bilginiz varsa söyler misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
8 GB ram olduğu için bozulma olayı tam komedi :) Format atmak en mantıklısı. İnternetten store yüklenmiyor diye biliyorum. Format atmak bilgisayarı bozmanın aksine temizlediği için artıları eksisinden çok diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
8 GB ram olduğu için bozulma olayı tam komedi :) Format atmak en mantıklısı. İnternetten store yüklenmiyor diye biliyorum. Format atmak bilgisayarı bozmanın aksine temizlediği için artıları eksisinden çok diyebilirim

Birinin lafına kanmış. İnatla formatlamıyor.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Birinin lafına kanmış. İnatla formatlamıyor.

bu yorumu ona gönderebilirsin "Değerli dost format dediğimiz şey cihazı sıfırlamak oluyor bütün herşeyi silmek oluyor kullandığın modlu windowsu sıfırlarsan sadece modlar + diğer herşeyi silip windowsu tekrar kuracaktır bilgisayarında ister 400gb ram olsun ister 2 gb ram olsun bu hiçbir şeyi etkilemiyor bu konuda gönlünü ferah tutabilirsin ve güven vericekse 4 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum deneyimlerime güvenebilirsin"

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
hahaha onu söyleyen arkadaş kimse her şeyini bırakıp gitsin 8gb ram ile formatın ne alakası varmış okurken kahkaha attım hiç bir sıkıntı olmaz istediği kadar format atsın :peepoNice:

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ram den dolayı neden pc bozulacakmış alay etmişler sizinle :D ram olmadan da pc çalışmaz öyle birşey yok yani istediğin şekilde formatlayabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Formatlandığı takdirde veya sıfırlandığı zaman bozulmaz ama şu var aslında sürekli formatlamak ayarlarını bozar denmek istemiştir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...