8 GB RAM ile bilgisayarı formatlamak bilgisayarı bozar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba. Arkadaşım modlu Windows 11 kullanıyor. Microsoft Store'u hiçbir şekilde indiremiyor. Ben de buna bilgisayarı formatlayalım diyorum. Bir arkadaşı buna 8 GB RAM'i olduğundan dolayı formatlarsa PC bozulur falan demiş. Bu da inanmış. Laf anlamıyor. Siz de bir bilginiz varsa söyler misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
8 GB ram olduğu için bozulma olayı tam komedi Format atmak en mantıklısı. İnternetten store yüklenmiyor diye biliyorum. Format atmak bilgisayarı bozmanın aksine temizlediği için artıları eksisinden çok diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Birinin lafına kanmış. İnatla formatlamıyor.

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Birinin lafına kanmış. İnatla formatlamıyor.

bu yorumu ona gönderebilirsin "Değerli dost format dediğimiz şey cihazı sıfırlamak oluyor bütün herşeyi silmek oluyor kullandığın modlu windowsu sıfırlarsan sadece modlar + diğer herşeyi silip windowsu tekrar kuracaktır bilgisayarında ister 400gb ram olsun ister 2 gb ram olsun bu hiçbir şeyi etkilemiyor bu konuda gönlünü ferah tutabilirsin ve güven vericekse 4 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum deneyimlerime güvenebilirsin"

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
hahaha onu söyleyen arkadaş kimse her şeyini bırakıp gitsin 8gb ram ile formatın ne alakası varmış okurken kahkaha attım hiç bir sıkıntı olmaz istediği kadar format atsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ram den dolayı neden pc bozulacakmış alay etmişler sizinle ram olmadan da pc çalışmaz öyle birşey yok yani istediğin şekilde formatlayabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Formatlandığı takdirde veya sıfırlandığı zaman bozulmaz ama şu var aslında sürekli formatlamak ayarlarını bozar denmek istemiştir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...