Merhaba. Arkadaşım modlu Windows 11 kullanıyor. Microsoft Store'u hiçbir şekilde indiremiyor. Ben de buna bilgisayarı formatlayalım diyorum. Bir arkadaşı buna 8 GB RAM'i olduğundan dolayı formatlarsa PC bozulur falan demiş. Bu da inanmış. Laf anlamıyor. Siz de bir bilginiz varsa söyler misiniz?
8 GB ram olduğu için bozulma olayı tam komedi Format atmak en mantıklısı. İnternetten store yüklenmiyor diye biliyorum. Format atmak bilgisayarı bozmanın aksine temizlediği için artıları eksisinden çok diyebilirim
8 GB ram olduğu için bozulma olayı tam komedi Format atmak en mantıklısı. İnternetten store yüklenmiyor diye biliyorum. Format atmak bilgisayarı bozmanın aksine temizlediği için artıları eksisinden çok diyebilirim
bu yorumu ona gönderebilirsin "Değerli dost format dediğimiz şey cihazı sıfırlamak oluyor bütün herşeyi silmek oluyor kullandığın modlu windowsu sıfırlarsan sadece modlar + diğer herşeyi silip windowsu tekrar kuracaktır bilgisayarında ister 400gb ram olsun ister 2 gb ram olsun bu hiçbir şeyi etkilemiyor bu konuda gönlünü ferah tutabilirsin ve güven vericekse 4 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum deneyimlerime güvenebilirsin"
hahaha onu söyleyen arkadaş kimse her şeyini bırakıp gitsin 8gb ram ile formatın ne alakası varmış okurken kahkaha attım hiç bir sıkıntı olmaz istediği kadar format atsın