800 TL'ye ekonomik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bütçem 800 TL. Tutuşu sesi ve ekonomik bir klavye bakıyorum, bakarken de bazen ucuz bazen uygun fiyata çok güzel klavyeler gördüm ama sizin kullandığınız klavyeden örnek tecrübenizden yararlanarak bir klavye almak istiyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mekanik mi istiyorsun

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rampage X-Titan KB-R95 Böyle bir klavye var 700 küsür lira. Hissiyat ve uzun ömründen dolayı internet cafelerde de kullanılıyor. Ben de beğeniyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Rampage X-Titan KB-R95 Böyle bir klavye var 700 küsür lira. Hissiyat ve uzun ömründen dolayı internet cafelerde de kullanılıyor. Ben de beğeniyorum.
tuşlara basarken cıkardığı ses falan nasıl cok sert bir ses mi cıkıyor yoksa okey bi şekilde mi yani nasıl diyim tatlı mı

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Blue switch bir klavye yani sesi çok çıkar, daktilo gibi aynı. Ama zevk veriyor kullanırken. Mekanik olduğu için tepki süresi de kısa tabi.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Blue switch bir klavye yani sesi çok çıkar, daktilo gibi aynı. Ama zevk veriyor kullanırken. Mekanik olduğu için tepki süresi de kısa tabi.
teşekkür ederim bugün gidecem elime alıncada ekstra incelerim 2. bir önerin varsa cekinmeden söyleyebilirsin ^^

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ne demek rica ederim, hayırlı olsun şimdiden.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Rampage KB-R81 Mavi Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye
çok güzel bende var gayet güzel mavi switch çok rahat

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
KB-R90 Orion RGB klavyeyi öneririm hocam hem 800 tl den daha ucuz :D
Orta-Üst seviye bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Üründen ayrı olarak şunu ekleyim. Eğer ilk mekanik klavyenizse kırmızıda, mavideki çıt sesini ve hissiyatını duymamak boşluğa düşürebilir. Mavi switch in sesi zamanla kulak tırmalar, o yüzden kırmızının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama bunu da söyleyim dedim. Yanlış anlamayın kırmızının da mavinin de hissiyatı iyidir.

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kardeşim sana klavye markası söyleyemem ama kullanan biri olarak mavi switch almamanı tavsiye ederim başlarda ne kadar güzel gelsede sonradan sıkılıyorsun ve ses rahatsız ediyor sadece senide değil dc de vesaire konuşurken karşıya çok gidiyor ve geceleri ev halkınıda rahatsız eder tavsiyem kırmızı veya kahverengi switch

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
game power aldım zamanında güzel mi dersen eh işte idare eder bu kadar bütçe ayırdıysan böyle bişi almazsın yüksek ihtimalle ses olarak güzel uzun ömürlü de 199 liraya almıştım çok para harcamadan alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
RGB mekanik klavye fiyat performans açısından oldukça uygun diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Rampage Hydra R6 ben 400 e almıştım 2 yıldır kullanıyorum cok güzel sesi falan daha hiç bir harf silinmedi tavsiye ederim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ajazz Ak33 hem mekanik hem minimal bir tasarımı var. kullanımı rahat ama numlock tuşları olmadığından alışması bir garip olabiliyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka pulse diye bitane var güzel ışıklı ayarlıyabiliyosun istedigin gibi falan

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Razer Cynosa V2 Chroma modelini öneirim 3k 5 yıldız oranı var teknosa da

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende Gamepower'ın klavyelerini öneriyorum hem uygun hem kaliteli bende saber RGB Blue Switch var, Warlock da denemiştim o idare eder,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...