Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi şöyle dostum bende bir konudan bahsedeyim eğer ki ryzen g ibareli yani apu sistem toplarsan çiftli ram(8x2)şarttır oyunlarda yüzde elliye kadar fark ettirir,genel olarakta zaten 16 gb ram daha iyidir pc rahat eder
ssd tek kulanırsan oyunları ssd ye yuklemek zorunda kalırsın ve daha yavaş açılır ama eğer hdd ye yuklersen oyun daha hızlı açılır ama ayrıca ssd oyunlarını ssd ye kur orneğin fivem
tekli olarak 8 ile 16 gb de 16gb daha iyi. Tabi 2x8gb olarak çok çok daha iyi bir performans alırsın. SSD ve HDD nin fps için bir değişimi yok. Sadece SSD kullanırsan yükleme süreleri azalacaktır. Aynı anda kullanımında da bir sorun yok.
dostum aşağıyada bırakacağım fotoğrafdan görebilirsin 2080'im var fakat 2 ay öncesine kadar 8GB ram im vardı ve discord , steam , google , opera , gibi uygulamalar arkada açıkken fivem'e girdiğim zaman %100 kullanılıyordu belki de bilemiyorum ctrl shift esc yapmaya korkuyordum açıkcası ve 16 GB ye geçme kararı aldım ve şuanda her şey arkada açıkken ( oyun dahil ) %50 in üzerine çıktığını hiç görmedim.