Kardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarak
Kardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarak
Kullanmadığınız bir hesaba girin antreman modunu açın (denemeniz için)
Arkada chrome ve gos açık olsun
Oyun başladıktan sonra yourprotect kısmına chrome.exe yazın program kendisini kapatıcak zaten
Bu esnada sizi oyundan atabilir attıktan sonra tekrardan bağlanın oyuna girdiğinizde script açılmış olucak
Fakat database olmadan bir işe yaramıyor sadece belli başlı şeyleri yapabiliyorsunuz.Farm - Last Hit - Harras - Totem vs
Program arka tarafta açık kalmadığı için daha sonra müdahalede edemiyorsunuz. Önceden Gos Database'den addon eklemiş bile olsanız bazıları çalışmıyor. External için desteği kesmişler.
HTTP hatası alanlar önce gos loader ve logu silsinler daha sonra Başlat > Çalıştır > %appdata% > Gos dosyasını silsinler ve loadera girip tekrardan gos u yüklesinler sorun düzelicek.