- Yasaklandı
Banlı Üye
Yok Be. Botlar Otomatik Hareket Ediyorlar Birşeyden Anlamayan 2 Şeyler Vardır.botlarla oynasak ban yermiyiz
1. Bebekler
2. Botlar
Yok Be. Botlar Otomatik Hareket Ediyorlar Birşeyden Anlamayan 2 Şeyler Vardır.botlarla oynasak ban yermiyiz
Evet , Oyuna Girdikten Sonrada Öncede Tam Açarkende Hileyi İnject Edebilirsin.Oyuna girmeden mi açıcaz hileyi
ya kanka olmuyor bi video çekimi yapsan sana zahmet? İnject yapıyorum ama oyunda ekrtan mekran gelmiyorEvet , Oyuna Girdikten Sonrada Öncede Tam Açarkende Hileyi İnject Edebilirsin.
Kardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarakya kanka olmuyor bi video çekimi yapsan sana zahmet? İnject yapıyorum ama oyunda ekrtan mekran gelmiyor
discord verseneKardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarak![]()
Dostum ben aynı şeylere yapmama rağmen http hatası alıyorum çözümü varmı
nasıl yaptınız ben yapmadım yaBen de hiçbir hata vermiyor ama oyuna girince scirpt çalışmıyor
nasıl yaptın ben yapamadımEllerine sağlık güzel
Bilgisiz olmak istemek nasıl bir cümledir? Her adımı normal yapıyorum ama olmuyor 7 adım varsa 7/7 yapıyorum çalışmıyor.Kardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarak![]()
Kanka hata vermiyor ama oyunda da çalışmıyor.nasıl yaptınız ben yapmadım ya
Post automatically merged:
nasıl yaptın ben yapamadım
Senin İçin Demiyorum Kendim İçin yanlış Anladın.Bilgisiz olmak istemek nasıl bir cümledir? Her adımı normal yapıyorum ama olmuyor 7 adım varsa 7/7 yapıyorum çalışmıyor.
Merhabalar script sorunsuz fakat Dodge yok skillerin hepsini yiyor onu nasıl ayarlayacağız
Ya şu videoyu çek at artık çok zor bişey deil insanları bekletmekten zevkmi alyosun sen at artık videoyu