Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ya kanka olmuyor bi video çekimi yapsan sana zahmet? İnject yapıyorum ama oyunda ekrtan mekran gelmiyor
Kardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarak :)

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim Bilgili Olsanda Bilgisiz Olmak İstiyorsun Burda Birşey Yazıyorum 50 Kişi Özelden yazıyor nasıl Yapcaz Nasıl Etcez Diye Discord Verip O Şekilde Yardımcı Oluyorum Yakın Zamanda Videosunu Çeker Atarım Konu Olarak :)
discord versene
363d8O.png

Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisiz olmak istemek nasıl bir cümledir? Her adımı normal yapıyorum ama olmuyor 7 adım varsa 7/7 yapıyorum çalışmıyor.
Post automatically merged:

nasıl yaptınız ben yapmadım ya

nasıl yaptın ben yapamadım
Kanka hata vermiyor ama oyunda da çalışmıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Her türlü yolu denedim olmuyor. Dün gelen günecelleme ile alakalı olabilir mi? Dediğim gibi hata yok, sadece script çalışmıyor oyunda.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çalışıyor ama karmaşık şekilde çalışıyor.

Kullanmadığınız bir hesaba girin antreman modunu açın (denemeniz için)
Arkada chrome ve gos açık olsun
Oyun başladıktan sonra yourprotect kısmına chrome.exe yazın program kendisini kapatıcak zaten
Bu esnada sizi oyundan atabilir attıktan sonra tekrardan bağlanın oyuna girdiğinizde script açılmış olucak

Fakat database olmadan bir işe yaramıyor sadece belli başlı şeyleri yapabiliyorsunuz.Farm - Last Hit - Harras - Totem vs

Program arka tarafta açık kalmadığı için daha sonra müdahalede edemiyorsunuz. Önceden Gos Database'den addon eklemiş bile olsanız bazıları çalışmıyor. External için desteği kesmişler.

HTTP hatası alanlar önce gos loader ve logu silsinler daha sonra Başlat > Çalıştır > %appdata% > Gos dosyasını silsinler ve loadera girip tekrardan gos u yüklesinler sorun düzelicek.

Merhabalar script sorunsuz fakat Dodge yok skillerin hepsini yiyor onu nasıl ayarlayacağız

Evade yüklemeden skill dodgelamaz zaten loaderın kendisinde gömülü olarak gelmiyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Ya şu videoyu çek at artık çok zor bişey deil insanları bekletmekten zevkmi alyosun sen at artık videoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...