Uzman Üye
Yardımcı script tarzında oynadığın içindir dodge ve skill atmıyor diyorsun sonuçtaBeyler nasıl yapamiyorsunuz anlamıyorum her gircegimde sil yapsam bile tekrar kusursuz oynuyorum ban olayıda bende işlemiyor galiba 1 haftadır vayne kogmaw kaisa kalista oynuyorum sıfır ban yedim daha ınternalda 3 günde ban atıyordu bunda ban dalgası yok galiba veya benim kullandıgımda dodgle veya skil atmıyor sadece Kite Totemlerin yerini görme auto smite vs vs var yapamayan adminin dedigi gibi yapsın giricekseniz arkadaşlar.
instagram by.sen mesaj atar mısın ya da loldeki adım Soldor ekler misin bi aga yardımcı olsan dc n varsa ver ekliyimellerine sağlık çok güzel ama dodge ve komboları yapmıyor kite var sadece bide biraz script menüsüü kasıyor yapamayanlara yardımcı olabilirim
kardeşim bi yardımcı olur musun rica etsem forumda bi allahın kulu yardım etmediellerine sağlık çok güzel ama dodge ve komboları yapmıyor kite var sadece bide biraz script menüsüü kasıyor yapamayanlara yardımcı olabilirim
bilader nasıl kurdunBeyler nasıl yapamiyorsunuz anlamıyorum her gircegimde sil yapsam bile tekrar kusursuz oynuyorum ban olayıda bende işlemiyor galiba 1 haftadır vayne kogmaw kaisa kalista oynuyorum sıfır ban yedim daha ınternalda 3 günde ban atıyordu bunda ban dalgası yok galiba veya benim kullandıgımda dodgle veya skil atmıyor sadece Kite Totemlerin yerini görme auto smite vs vs var yapamayan adminin dedigi gibi yapsın giricekseniz arkadaşlar.
oto kite nasıl yapıyor yani hileden en iyi nasıl yararlanırım anlatır mısın?Beyler nasıl yapamiyorsunuz anlamıyorum her gircegimde sil yapsam bile tekrar kusursuz oynuyorum ban olayıda bende işlemiyor galiba 1 haftadır vayne kogmaw kaisa kalista oynuyorum sıfır ban yedim daha ınternalda 3 günde ban atıyordu bunda ban dalgası yok galiba veya benim kullandıgımda dodgle veya skil atmıyor sadece Kite Totemlerin yerini görme auto smite vs vs var yapamayan adminin dedigi gibi yapsın giricekseniz arkadaşlar.
kanka programlar ve özellikleri açıp ekran görüntüsü atsana hangi programlar var büyük ihtimal bende birkaç program eksik ondan olmuyorSonunda bende yaptım.
Microsoft Visual C++ 2015 x86 x64
Microsoft Visual C++ 2013 x86 x64
iki sürümü de kurmanız şart 2017 falan varsa kaldırın ve bunları kurun benim sorunum çözüldü sonunda
Edit: Spotify ile injekte ederek giriyorum.
Discord.exe yazacaksın eğer discord acıksa direk uyarı gelir ok diceksın acık değilse discordu acınca karsına uyarı gelcek ok de bunları yapmadan hangı heroyu sececeksen onların scrıptlerını ısaretleyıp oyle yapben herşeyi yapıyorum yourproccess yazan yere Discord yazıyorum sonra altta "waiting to load into Discord" yazıyo ordan sonrasını anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?