Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
everything is ok but i cant reconnect the game ? i dont know why i can play without this ....

Üye
7 HİZMET YILI
şampiyon seçiminden sonra oyuna girerken atıyor ne yapmam gerek ? aşağıdaki YourProcess32bit.exe bölümüne Discord yazdım olmadı League Of Legends yazdım olmadı lütfen yardım
ben herşeyi yapıyorum yourproccess yazan yere Discord yazıyorum sonra altta "waiting to load into Discord" yazıyo ordan sonrasını anlamadım
discord.exe yazcan
Post automatically merged:

gos ext loaded closing in a few seconds
bu hatayı alıyorum sonra direk kapanıyor
o bir hata değilki orda hile bir süre sonra kapanıcak diyor ama arkada hile açık kalıyo oyuna girince f6 ya basıp menüyü açabilirsin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bunlar yüklü notepad++.exe injekte ediyorum çerçeveli olacak oyun veya diğer seçenekte tam ekran şeklinde girmeyin solda fps ve tick yazacak o yazarsa olmuştur oyun içinde de menü gelir

Ekli dosyalar

• qqqqqqq.png
    qqqqqqq.png
    9 KB · Görüntüleme: 93
Üye
7 HİZMET YILI
birşey sorucam hilede sıkıntı yok her şey tamam ancak hileyi açınca yourprocces yazan kısma Discord.exe yazıyorum ancak karşıma bir soru gelmiyor normalde soru gelmeli sorun nedir ha bi kez geldi ama ondada lol de maçıma başlayamadım yeniden bağlan da kaldı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
when I log in to GOS loader, it gives invalid name and password! Help me

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
birşey sorucam hilede sıkıntı yok her şey tamam ancak hileyi açınca yourprocces yazan kısma Discord.exe yazıyorum ancak karşıma bir soru gelmiyor normalde soru gelmeli sorun nedir ha bi kez geldi ama ondada lol de maçıma başlayamadım yeniden bağlan da kaldı
Discord.exe yazınca uyarı gelmiyor diye bişi olamaz gelmiyorsa sebebi discordun acık olmamasıdır discorduda acıcaksın sonra loadere mesaj gelcek ok dicen kaybolcak ama bunları lolde yükleme ekranına gelmeden yapman lazım yükleme ekranında yaparsan lolü kapatır tekrar bağlan şeyi cıkar

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Kardeşim en başta yazıyor zaten, okumadan neden yorum yapıyorsun ki?

Üye
7 HİZMET YILI
How can i fix this?
HTTP/1.1 404 Not Found

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
how is this, can i show it to you?
(HTTP/1.1403 forbidden )

Üye
7 HİZMET YILI
ben hileyi kullanıyordum ancak bi ara lol crash verdi ve bende "send" e basdım sonra hatayı lol e gönderdi ve o zamandan beri hile açılmıyor nasıl düzeltcem

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
HTTP Error
HTTP/1.1 403 Forbidden help pls :c

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya şu "YourProcess32bit.exe" kısmını bir türlü yapamadım. Birileri yardımcı olsa? Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...