Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler nasıl yapamiyorsunuz anlamıyorum her gircegimde sil yapsam bile tekrar kusursuz oynuyorum ban olayıda bende işlemiyor galiba 1 haftadır vayne kogmaw kaisa kalista oynuyorum sıfır ban yedim daha ınternalda 3 günde ban atıyordu bunda ban dalgası yok galiba veya benim kullandıgımda dodgle veya skil atmıyor sadece Kite Totemlerin yerini görme auto smite vs vs var yapamayan adminin dedigi gibi yapsın giricekseniz arkadaşlar :) .

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
"HTTP/1.0 404 Not Found" diye hata alıyorum. nasıl çözebilir?

Üye
7 HİZMET YILI
'' HTTP / 1.1 403 Yasak '' dünden bu yana iyi sonuç vermeden bu hatayı alıyorum

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler nasıl yapamiyorsunuz anlamıyorum her gircegimde sil yapsam bile tekrar kusursuz oynuyorum ban olayıda bende işlemiyor galiba 1 haftadır vayne kogmaw kaisa kalista oynuyorum sıfır ban yedim daha ınternalda 3 günde ban atıyordu bunda ban dalgası yok galiba veya benim kullandıgımda dodgle veya skil atmıyor sadece Kite Totemlerin yerini görme auto smite vs vs var yapamayan adminin dedigi gibi yapsın giricekseniz arkadaşlar :) .
Yardımcı script tarzında oynadığın içindir dodge ve skill atmıyor diyorsun sonuçta

Üye
7 HİZMET YILI
ellerine sağlık çok güzel ama dodge ve komboları yapmıyor kite var sadece bide biraz script menüsüü kasıyor yapamayanlara yardımcı olabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ellerine sağlık çok güzel ama dodge ve komboları yapmıyor kite var sadece bide biraz script menüsüü kasıyor yapamayanlara yardımcı olabilirim
instagram by.sen mesaj atar mısın ya da loldeki adım Soldor ekler misin bi aga yardımcı olsan dc n varsa ver ekliyim
Post automatically merged:

kardeşim bi yardımcı olur musun rica etsem forumda bi allahın kulu yardım etmedi

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
yapamayan arkadaslar ya program eksiği var yada adımları atlayarak yapıyorlar sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yok abi atlama yok her şey tamamen yapılıyor shift basıyorsun menü gelmiyor 1 kere geldi onda da gitti bir daha doğru injekte ettim menü gelmiyor win 10 64 bit kullanıyorum program stabil çalışmıyor menü gelse gelmiyor

Üye
7 HİZMET YILI
bilader nasıl kurdun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sonunda bende yaptım.
Microsoft Visual C++ 2015 x86 x64
Microsoft Visual C++ 2013 x86 x64
iki sürümü de kurmanız şart 2017 falan varsa kaldırın ve bunları kurun benim sorunum çözüldü sonunda
Edit: Spotify ile injekte ederek giriyorum.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Eline saglık kardesim ama ban oldugu için :D PEKDE İSE YARAMAZ.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şampiyon seçiminden sonra oyuna girerken atıyor ne yapmam gerek ? aşağıdaki YourProcess32bit.exe bölümüne Discord yazdım olmadı League Of Legends yazdım olmadı lütfen yardım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hileyi çalıştırdım ama kite neyle yapılacak oyun içinde hangi tuşla bunları bilmiyorum ve kombo yapmıyor.Kite ayarını oynanışına biri ufak bi değinebilir mi?
Post automatically merged:

oto kite nasıl yapıyor yani hileden en iyi nasıl yararlanırım anlatır mısın?

Üye
7 HİZMET YILI
ben herşeyi yapıyorum yourproccess yazan yere Discord yazıyorum sonra altta "waiting to load into Discord" yazıyo ordan sonrasını anlamadım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sonunda bende yaptım.
Microsoft Visual C++ 2015 x86 x64
Microsoft Visual C++ 2013 x86 x64
iki sürümü de kurmanız şart 2017 falan varsa kaldırın ve bunları kurun benim sorunum çözüldü sonunda
Edit: Spotify ile injekte ederek giriyorum.
kanka programlar ve özellikleri açıp ekran görüntüsü atsana hangi programlar var büyük ihtimal bende birkaç program eksik ondan olmuyor

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
ben herşeyi yapıyorum yourproccess yazan yere Discord yazıyorum sonra altta "waiting to load into Discord" yazıyo ordan sonrasını anlamadım
Discord.exe yazacaksın eğer discord acıksa direk uyarı gelir ok diceksın acık değilse discordu acınca karsına uyarı gelcek ok de bunları yapmadan hangı heroyu sececeksen onların scrıptlerını ısaretleyıp oyle yap

Üye
7 HİZMET YILI
ben hileyi açıyorum açınca bi soru geliyo ok diyorum ( programa eklensinmi gibi bi uyarı) sonra hile menüsü kapanıyor napıcam ??
kapanmadan önce "HTTP/1.1 404 NOT FOUND" hatası veriyo

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...