Üye
giriyom oyun aolmyuo
şampiyon seçiminden sonra oyuna girerken atıyor ne yapmam gerek ? aşağıdaki YourProcess32bit.exe bölümüne Discord yazdım olmadı League Of Legends yazdım olmadı lütfen yardım
discord.exe yazcanben herşeyi yapıyorum yourproccess yazan yere Discord yazıyorum sonra altta "waiting to load into Discord" yazıyo ordan sonrasını anlamadım
o bir hata değilki orda hile bir süre sonra kapanıcak diyor ama arkada hile açık kalıyo oyuna girince f6 ya basıp menüyü açabilirsingos ext loaded closing in a few seconds
bu hatayı alıyorum sonra direk kapanıyor
Discord.exe yazınca uyarı gelmiyor diye bişi olamaz gelmiyorsa sebebi discordun acık olmamasıdır discorduda acıcaksın sonra loadere mesaj gelcek ok dicen kaybolcak ama bunları lolde yükleme ekranına gelmeden yapman lazım yükleme ekranında yaparsan lolü kapatır tekrar bağlan şeyi cıkarbirşey sorucam hilede sıkıntı yok her şey tamam ancak hileyi açınca yourprocces yazan kısma Discord.exe yazıyorum ancak karşıma bir soru gelmiyor normalde soru gelmeli sorun nedir ha bi kez geldi ama ondada lol de maçıma başlayamadım yeniden bağlan da kaldı
same problem, how to fix?how is this, can i show it to you?
(HTTP/1.1403 forbidden )
Ya şu "YourProcess32bit.exe" kısmını bir türlü yapamadım. Birileri yardımcı olsa? Lütfen