Onaylı Üye
Microsoft visual CC++ 2013 x64 ve x86 aynı şekilde Microsoft visual CC++ 2015 x64 ve x86 kurmalısın 2017 falan varsa kaldır. Ben notepad++.exe injekleyip giriyorum öyle de deneyebilirsin.Dostum Discort'a falan incekt ediyorum, oyuna giriyorum ama boş yan. Hiçbir şey yok. Ne bir menü ne de hilenin çalıştığına dair bir iz. Hiçbir şey yok. Nasıl yaptığını detaylı bir şekilde anlatırsan çok ama çok mutlu olurum ya.
Microsoft visual CC++ 2013 x64 ve x86 aynı şekilde Microsoft visual CC++ 2015 x64 ve x86 kurmalısın 2017 falan varsa kaldır. Ben notepad++.exe injekleyip giriyorum öyle de deneyebilirsin.
Deniyeceğim ama sormak istediğim bir şey daha var. Sistemim windows 8. Acaba bundan dolayı bir sorun olur mu?Microsoft visual CC++ 2013 x64 ve x86 aynı şekilde Microsoft visual CC++ 2015 x64 ve x86 kurmalısın 2017 falan varsa kaldır. Ben notepad++.exe injekleyip giriyorum öyle de deneyebilirsin.
go to your "appdata > roaming > GamingOnStereoids" then you will see there is a file that "Settings.ini" open it with notepad. Then at bottom you will be able to see "remember=1" change it to "remember=0" THEN IT WILL WORK PLS STOP CRYING START SOLVING I DID IT MYSELF HOLY SHIT. IF U HAVE SOME ISSUES DM ME I WILL HELP
BoL kapanalı cok oldu diye biliyorum ve toirin veya hanbotun scriptleri sağlam birde rift diye script var ama private orası gelse efsane olurBoL Studio var GOStan kat kat iyi bi script. Onu crackleyebilirseniz daha verimli olur
Obrwalker kurulu olmalı attack yapması için onları gosscript database de indirmelisin scriptlerini kurmalısın sonra seçmelisin gosscript'in sitesinde detaylı anladım var external script için çalışan stabil orbwalkerları da belirtiyor
Post automatically merged:
Pencereli veya çerçevesiz modda olması lazım tam ekransa gelmeyebilir menü
ve Few Second Yazısı cıkıyor sureklıBen Giriyorum Yeniden Bağlan Kalıyor Bendede Yardımcı Olurmusunuz
http error hatası neden oluyor bilginiz var mı ?Teşekkürler Kardeşim Ellerine Saglık
kral eski scriptte herkese yardımcı oluyodun lütfen bundada yardımcı ol herseyi eksiksiz yapıyoruz oyuna menü gelmiyor eskisinde senin dediklerinde yapınca calısmıstıForuma bayadır girmiyorum lol scripti gelmiş
Hala çalışıyor mu arkadaşlar ? bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?