Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum Discort'a falan incekt ediyorum, oyuna giriyorum ama boş yan. Hiçbir şey yok. Ne bir menü ne de hilenin çalıştığına dair bir iz. Hiçbir şey yok. Nasıl yaptığını detaylı bir şekilde anlatırsan çok ama çok mutlu olurum ya.
Microsoft visual CC++ 2013 x64 ve x86 aynı şekilde Microsoft visual CC++ 2015 x64 ve x86 kurmalısın 2017 falan varsa kaldır. Ben notepad++.exe injekleyip giriyorum öyle de deneyebilirsin.

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Microsoft visual CC++ 2013 x64 ve x86 aynı şekilde Microsoft visual CC++ 2015 x64 ve x86 kurmalısın 2017 falan varsa kaldır. Ben notepad++.exe injekleyip giriyorum öyle de deneyebilirsin.

Ben de LoLskin programına inject ediyorum zaten discord şart değil ama yakında video çekeceğim istek olursa nasıl yapıldığını

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
i need help, my gos is crashing in middle game every time i just play 5 min and is crashing, pls help me

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar oyuna giriyorum fakat yukarıda sarı renkle bir yazı çıkıyor yazıda şu (onload crash prevented with messege : Access vioaliton at address 0ed3cfee in module new .dll read of address) fakat menü gelmiyor script yardımcı olursanız seviniirm
Post automatically merged:

@sezeresen01 yardımcı olursan sevinirim aga

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Deniyeceğim ama sormak istediğim bir şey daha var. Sistemim windows 8. Acaba bundan dolayı bir sorun olur mu?

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Foruma bayadır girmiyorum lol scripti gelmiş :D
Hala çalışıyor mu arkadaşlar ? bilgi verirseniz sevinirim

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
[MAIN]
TabNumber=1
[LOL]
ManualPatchSelection=0
UseLatestVersion=1
EnableScriptsEngine=1
EnableHumanizer=1
AutoUpdateLibs=1
[LOLEXT]
ManualPatchSelection=0
UseLatestVersion=1
SyncOfficialScripts=1
CustomProcessField=uxiAmJp4iFRJb7ZVBA

WHERE TO "REMEMBER" ?

go to your "appdata > roaming > GamingOnStereoids" then you will see there is a file that "Settings.ini" open it with notepad. Then at bottom you will be able to see "remember=1" change it to "remember=0" THEN IT WILL WORK PLS STOP CRYING START SOLVING I DID IT MYSELF HOLY SHIT. IF U HAVE SOME ISSUES DM ME I WILL HELP

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ezreal için Dodge ve Combo scripti çalışmıyor
Çalışan şampiyonları söyler misiniz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Obrwalker kurulu olmalı attack yapması için onları gosscript database de indirmelisin scriptlerini kurmalısın sonra seçmelisin gosscript'in sitesinde detaylı anladım var external script için çalışan stabil orbwalkerları da belirtiyor

Pencereli veya çerçevesiz modda olması lazım tam ekransa gelmeyebilir menü

obrwalker var combo space diyor mesela space e basıyorum sadece yürüyor, autoattack enabled diyor ama yapmıyor

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
MemoryUI leoderi açıyorum lol yada pubg oyununu secıp hıleyı acmak ıstıyorum fakat SISTEM YOLU BULUNAMIYOR dıye hata verıyor. Konu hakkında yardımcı olur musunuz. @Pikachu7 @nader11ndeu

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
HTTP hatası veriyor çalışıyordu ne güzel

Üye
7 HİZMET YILI
loader'ı açıyorum fakat "http error" diye hata alıyorum
neden olabilir bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi

Teşekkürler Kardeşim Ellerine Saglık :burnbear::burnbear::burnbear:
http error hatası neden oluyor bilginiz var mı ?

Beni hatırla tikini nasıl kaldırıcam ? Ben daha işlem yapmadan giriş yapmaya çalışıyo ve direk http error alıyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Foruma bayadır girmiyorum lol scripti gelmiş :D
Hala çalışıyor mu arkadaşlar ? bilgi verirseniz sevinirim
kral eski scriptte herkese yardımcı oluyodun lütfen bundada yardımcı ol herseyi eksiksiz yapıyoruz oyuna menü gelmiyor eskisinde senin dediklerinde yapınca calısmıstı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...