kardesım bende menu felan hıcbır sey acılmıyor menu felan her seyi yapıyorum ama olmuyor dıscord felan var mı bana oretseneUsta ben açamadım winrarda hata alıyorum ?
kardesım bı yardım et yapamadım yaadamsınız
Kardeşim yaşın kaç bana özelden yaz anlatayım sanaYaw yapamıyorumm bırı yardım etsın yeter ya
Post automatically merged:
kardesım bende menu felan hıcbır sey acılmıyor menu felan her seyi yapıyorum ama olmuyor dıscord felan var mı bana oretsene
kardesım bı yardım et yapamadım ya
Yok mu bir allahın kulu yok mu herkes kendıne müslüman yazıklar olsun
hacım ozelden yazmayı bılmıyorum discord davet atar mısın gelsem forumda yenıyımKonuyu hortlatıyorum ama combo neden çalışmıyor ? Herşey iyi güzel. lane itiyor son vuruş yapıyor filan iyi hoş ama combo yapmıyor malesef. Sadece düz vuruş. Tuşların yeride öyle ters ki script kullanırken aynı zamanda skill atamıyorsun. elin ayağına dolaşıyor. Birisi yapabildiyse combo meselesini bana da bi zahmet anlatsın. ben herşeyi denedim tüm seçenelklere girdim çıktım ama combo yok malesef
Kardeşim yaşın kaç bana özelden yaz anlatayım sana
HTTP ERROR veriyor nasıl çözerim Yardım :/
dostum bende skill atamıyorum hiç bir sekilde sadce duz vurus yapabılıyorum yardımcı olurmusunKonuyu hortlatıyorum ama combo neden çalışmıyor ? Herşey iyi güzel. lane itiyor son vuruş yapıyor filan iyi hoş ama combo yapmıyor malesef. Sadece düz vuruş. Tuşların yeride öyle ters ki script kullanırken aynı zamanda skill atamıyorsun. elin ayağına dolaşıyor. Birisi yapabildiyse combo meselesini bana da bi zahmet anlatsın. ben herşeyi denedim tüm seçenelklere girdim çıktım ama combo yok malesef
Kardeşim yaşın kaç bana özelden yaz anlatayım sana
KArdeşim tabi yardımcı olurum. Öncelikle bizim kurduğumuz script aslında hilenin kendisi değil binevi hile fakat tam olarak kendisi değil. alt yapı diyelim biz ona.dostum bende skill atamıyorum hiç bir sekilde sadce duz vurus yapabılıyorum yardımcı olurmusun
skill atmıyor hiç bir şekilde, sadece düz vuruş, bunun nedeni nedir arkadaşlar