Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bununla master olabilirim teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
dosent work, it closes league of legends to the screen where it says Reconnect

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yaw yapamıyorumm bırı yardım etsın yeter ya
Post automatically merged:

Usta ben açamadım winrarda hata alıyorum ?
kardesım bende menu felan hıcbır sey acılmıyor menu felan her seyi yapıyorum ama olmuyor dıscord felan var mı bana oretsene

kardesım bı yardım et yapamadım ya

Yok mu bir allahın kulu yok mu herkes kendıne müslüman yazıklar olsun

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konuyu hortlatıyorum ama combo neden çalışmıyor ? Herşey iyi güzel. lane itiyor son vuruş yapıyor filan iyi hoş ama combo yapmıyor malesef. Sadece düz vuruş. Tuşların yeride öyle ters ki script kullanırken aynı zamanda skill atamıyorsun. elin ayağına dolaşıyor. Birisi yapabildiyse combo meselesini bana da bi zahmet anlatsın. ben herşeyi denedim tüm seçenelklere girdim çıktım ama combo yok malesef

Yaw yapamıyorumm bırı yardım etsın yeter ya

kardesım bende menu felan hıcbır sey acılmıyor menu felan her seyi yapıyorum ama olmuyor dıscord felan var mı bana oretsene

kardesım bı yardım et yapamadım ya

Yok mu bir allahın kulu yok mu herkes kendıne müslüman yazıklar olsun
Kardeşim yaşın kaç bana özelden yaz anlatayım sana

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Konuyu hortlatıyorum ama combo neden çalışmıyor ? Herşey iyi güzel. lane itiyor son vuruş yapıyor filan iyi hoş ama combo yapmıyor malesef. Sadece düz vuruş. Tuşların yeride öyle ters ki script kullanırken aynı zamanda skill atamıyorsun. elin ayağına dolaşıyor. Birisi yapabildiyse combo meselesini bana da bi zahmet anlatsın. ben herşeyi denedim tüm seçenelklere girdim çıktım ama combo yok malesef

hacım ozelden yazmayı bılmıyorum discord davet atar mısın gelsem forumda yenıyım

Yaw ozelden de yazdım burdan da yazdım nıe cevap vermıyorsun yardım edıcem diyip

beni bekletıyorsun kaç saat

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İşimizi gücümüz var kardeş bizim de . Bilgisayar başında boş boş oturmuyoruz. Müsait olduk döndük gelen kutuna bak oradan ulaş bana

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yapamayanlar için konuşuyorum konuyu iyi okuyun mutlaka bir yerde eksik birşeyler yapıyorusnuzdur. İyi forumlar iyi oyunlar

Üye
7 HİZMET YILI
why when i join the match it just said reconnect then the game not show up

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bir türlü yapamadım arkadaş videosu falan yokmu bunun yada yardım edecek birisi herşey tamam oyunun içine menü falan gelmiyor oyun içinde çalışmıyor lütfen yardım

Üye
7 HİZMET YILI
Yaptım oyunda menü geldi şampiyonun etrafında daireler falan var ama son vuruş yapmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler hile çlışmıyor değil çalışıyor aslında ama bazı pc lerde program eksikliği var bazı pclerde exe dosyası uyumlu değil. Bende Çalıştı ama haftalardır combo denemeye çalışıyorum yapamıyordum sonunda başardım. Hileyi açıp combo deneyemeyen olursa mesajı cevaplasın anlatayım. Combo lane temizleme son vuruş hepsi çalışıyor fakat ekstra yapılacak şeyler var onları yapmanız şart.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

dostum bende skill atamıyorum hiç bir sekilde sadce duz vurus yapabılıyorum yardımcı olurmusun

skill atmıyor hiç bir şekilde, sadece düz vuruş, bunun nedeni nedir arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum bende skill atamıyorum hiç bir sekilde sadce duz vurus yapabılıyorum yardımcı olurmusun

skill atmıyor hiç bir şekilde, sadece düz vuruş, bunun nedeni nedir arkadaşlar
KArdeşim tabi yardımcı olurum. Öncelikle bizim kurduğumuz script aslında hilenin kendisi değil binevi hile fakat tam olarak kendisi değil. alt yapı diyelim biz ona.
Bende haftalardır combo yapamıyordum ama yapmaya başladım.
Mh loaderdan Gos u açtıktan sonra gos un kendi sitesine giriş yapın web sayfasından.
Üst kısımda logonun altında
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yazar. Oraya girip external seçip hile dosyası indirmemiz gerekiyor. İstediğimiz heronun dosyasını indirdikten sonra combo tuşu ile combo yapabilirsin.
Nasıl indireceğiz dersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sayfasını açtıktan sonra download görseli var. Gos açıkken tıklaman gerekiyor. Daha sonra gelen bildiriye evet diyosun 2 saniye içinde gos a o heronun hilesi iniyor. Sana da gos üzerinden aktif edip oynamak kalıyor :) Hepsi bu kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...