Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayuna
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
http hatası veriyor sürekli altta sitede açık sebebini açıklayabilicek varmı lütfen ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I managed to get it to work!

launch memoryhackers → launch gos from there → connect with random username and password
From here
inject into any 32bit process (discord... notepad++ etc), Gos should close up.
You need to get Iobit unlocker (google it and download from their website)
windows + R → type in %appdata%
browse to gos folder (gamingonsteroids)
Put the addon and LOL folder in Iobit unlocker.
go to the LOLEXT folder, and put all three .dll in iobit unlocker.
In iobit unlocker, click the small arrow (dropdown menu) and select UNLOCK AND DELETE
And here you go, you can launch your game and gos will inject and not crash (it may crash if you're running some old scripts) you only have to do it once, it will keep injecting as long as the process you injected gos in is still open.

You should back up the addon, the LOL folder, and also the 3 dlls so that way you don't have to download them all over again each time you launch gos.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Vip hileleri durumunu nasıl bilmiyorum?
Lütfen yardım edin, ben sadece bir acemiyim ve VIP statüsünü nasıl alacağımı anlamıyorum.
Ama VIP programını kullanmak istiyorum!

Üye
7 HİZMET YILI
bende loading fln yaziyo ekrana gelmiyo o giris kismi
Post automatically merged:

aktifim,

bende loading diyo

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler scripti boşuna denemeyin. Scriptten kurtulma şansınız yok.
Yeni hesap açsanız maksimum 15 olursunuz sonra ban yersiniz.
Bence hiç bulaşmayın. Bakın her türlü scripti kullanan birisi olarak söylüyorum gereksiz şeylerle uğraşmayın.
Ban yedirmeyen scriptler yok mu var tabi fakat onlar da dolar bazında fahiş fiyartlar ile satılıyor.
GoS scripti de çalışıyor. Pencereli modda varsayılan ayarlardan yapabilirsiniz. scripti çalışmayanın vcredtis leri veya netfreamworkleri eksiltir.
bilgisayarınızda tüm sürücüler güncel olmak zorunda. diğer yandan origin.exe ile başlatabilirsin.
Ayrıca script dosyasını yüklemeden script oto dodge veya son vuruş veya oto skill spell atmaz.
Script dosyasını da GoSun kendi sitesinden indirmeniz gerekiyor.
Diğer yandan GoS taki tüm scriptler çalışmıyor bazı heroların bazı dosyalarıfixlenmiş durumda açar açmaz banlanırsnız.
Kısaca söyleyeceğim şu boşuna uğraşmayın. Heyecan aramayın.
:brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree:

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyler scripti boşuna denemeyin. Scriptten kurtulma şansınız yok.
Yeni hesap açsanız maksimum 15 olursunuz sonra ban yersiniz.
Bence hiç bulaşmayın. Bakın her türlü scripti kullanan birisi olarak söylüyorum gereksiz şeylerle uğraşmayın.
Ban yedirmeyen scriptler yok mu var tabi fakat onlar da dolar bazında fahiş fiyartlar ile satılıyor.
GoS scripti de çalışıyor. Pencereli modda varsayılan ayarlardan yapabilirsiniz. scripti çalışmayanın vcredtis leri veya netfreamworkleri eksiltir.
bilgisayarınızda tüm sürücüler güncel olmak zorunda. diğer yandan origin.exe ile başlatabilirsin.
Ayrıca script dosyasını yüklemeden script oto dodge veya son vuruş veya oto skill spell atmaz.
Script dosyasını da GoSun kendi sitesinden indirmeniz gerekiyor.
Diğer yandan GoS taki tüm scriptler çalışmıyor bazı heroların bazı dosyalarıfixlenmiş durumda açar açmaz banlanırsnız.
Kısaca söyleyeceğim şu boşuna uğraşmayın. Heyecan aramayın.
:brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree::brainfree:
anti-ban methodunu yaparsan 1 ay rahat oynarsın ben 3 haftadır oynuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yersin kardeşim bi bakmışsın girememişsin. LoL script için çok özen gösteriyor

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya hu bi ben mi yapamadım şu hileyi
yapman inan bana bir şey değiştirmeyecek 1 eldfen sonra banlanıyorsun genelde zaten çoğu şampiyon için library scriptleri gerekiyor fakat crackli databasede bunlar bulunmuyor çok uğraşmaya değmez kısacası bir toir++ veya hanbot değil

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yapman inan bana bir şey değiştirmeyecek 1 eldfen sonra banlanıyorsun genelde zaten çoğu şampiyon için library scriptleri gerekiyor fakat crackli databasede bunlar bulunmuyor çok uğraşmaya değmez kısacası bir toir++ veya hanbot değil
Katılıyorum

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
we need pubg lite pc Hack . it's not working . please update it . Tnx

Üye
7 HİZMET YILI
Virüs var mı ?

açınca lol kapanıyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...