anti-ban methodunu yaparsan 1 ay rahat oynarsın ben 3 haftadır oynuyorumBeyler scripti boşuna denemeyin. Scriptten kurtulma şansınız yok.
Yeni hesap açsanız maksimum 15 olursunuz sonra ban yersiniz.
Bence hiç bulaşmayın. Bakın her türlü scripti kullanan birisi olarak söylüyorum gereksiz şeylerle uğraşmayın.
Ban yedirmeyen scriptler yok mu var tabi fakat onlar da dolar bazında fahiş fiyartlar ile satılıyor.
GoS scripti de çalışıyor. Pencereli modda varsayılan ayarlardan yapabilirsiniz. scripti çalışmayanın vcredtis leri veya netfreamworkleri eksiltir.
bilgisayarınızda tüm sürücüler güncel olmak zorunda. diğer yandan origin.exe ile başlatabilirsin.
Ayrıca script dosyasını yüklemeden script oto dodge veya son vuruş veya oto skill spell atmaz.
Script dosyasını da GoSun kendi sitesinden indirmeniz gerekiyor.
Diğer yandan GoS taki tüm scriptler çalışmıyor bazı heroların bazı dosyalarıfixlenmiş durumda açar açmaz banlanırsnız.
Kısaca söyleyeceğim şu boşuna uğraşmayın. Heyecan aramayın.
![]()
1 Ayboyunca tek tuş ile oynayıp sonrasında banlanmak hoşuna gidiyorsa oyna kardeşim ne diyeyim sana.anti-ban methodunu yaparsan 1 ay rahat oynarsın ben 3 haftadır oynuyorum
dostum sana nerden ulaşabilirimanti-ban methodunu yaparsan 1 ay rahat oynarsın ben 3 haftadır oynuyorum
3 hafta boyuncu sürekli bir şekilde oynamıyorum ya Ben belirtmek istedim 3 haftadır ban yemedim diye1 Ayboyunca tek tuş ile oynayıp sonrasında banlanmak hoşuna gidiyorsa oyna kardeşim ne diyeyim sana.
yapman inan bana bir şey değiştirmeyecek 1 eldfen sonra banlanıyorsun genelde zaten çoğu şampiyon için library scriptleri gerekiyor fakat crackli databasede bunlar bulunmuyor çok uğraşmaya değmez kısacası bir toir++ veya hanbot değilYa hu bi ben mi yapamadım şu hileyi
Katılıyorumyapman inan bana bir şey değiştirmeyecek 1 eldfen sonra banlanıyorsun genelde zaten çoğu şampiyon için library scriptleri gerekiyor fakat crackli databasede bunlar bulunmuyor çok uğraşmaya değmez kısacası bir toir++ veya hanbot değil
Katılıyorum
https://memoryhackers.org/konular/gos-external-anti-ban.72995/ biraz araştırınyapman inan bana bir şey değiştirmeyecek 1 eldfen sonra banlanıyorsun genelde zaten çoğu şampiyon için library scriptleri gerekiyor fakat crackli databasede bunlar bulunmuyor çok uğraşmaya değmez kısacası bir toir++ veya hanbot değil