Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
@LeftSpace @Pikachu7 @nader11ndeu @ioz
Sizleri etiketlediğim için beni maaruz görün, konu açamadım bu yüzden yorum olarak sizden bir istekte bulunacağım.
Masyaf Loader'i crackler misiniz? eğer yaparsanız forumdaki bir çok kişinin size minnettar olacağına eminim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Teşekkürler Kardeşim Bunun Ban Riski Minimum Seviyede Olan Gos Skriptİ Var Ban Olasılıgını En Az Değere İndirmek İçin Normal Oyuncuymuşsun Gibi Fare Hareketlerini Program Kendisi Yönetiyor vede Kullanımı Normalinden Biraz Daha Zor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Reis kaç gündür programı açıyorum güncelleniyor yazıyor bir tarih filan var mı yoksa kapandı mı script

Maximum Power
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
well meet guys,Update 9.15 comming?, idk which source its safe now, It has been long time since L# went down, and waves and spreads of bans came, the Riot System seems agressive showing no mercy, 1day one ban, even Hanbot got pwned.

Üye
7 HİZMET YILI
banlanmama vidosu yakında youtubede paylaşınca link atıcam günceleme gelsin sonra seviliyosunuz :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dediğiniz her şeyi ama her şeyi en az 10 kere yaptım olmuyor oyuna giriyorum yani hiçbir hile açılmıyor f6 filan hiçbir şey lütfen yardımcı olacak var mı

Maximum Power
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Somehting wrong omg, i just typed Discord.exe 32 bits process the game just crash everytime.

Maximum Power
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Okay guys i'm finally figured how to make this thing work, now everything is fine, i discover a simple way to play with this EXT without any errors, the problem is that accounts is getting ban 1~2 days, i may share this information in exchange from Injection by AV tool metod.

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Güncellenicek mi artık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...