Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmıyor[9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019
@LeftSpace@Pikachu7@nader11ndeu@ioz
Sizleri etiketlediğim için beni maaruz görün, konu açamadım bu yüzden yorum olarak sizden bir istekte bulunacağım.
Masyaf Loader'i crackler misiniz? eğer yaparsanız forumdaki bir çok kişinin size minnettar olacağına eminim.
Teşekkürler Kardeşim Bunun Ban Riski Minimum Seviyede Olan Gos Skriptİ Var Ban Olasılıgını En Az Değere İndirmek İçin Normal Oyuncuymuşsun Gibi Fare Hareketlerini Program Kendisi Yönetiyor vede Kullanımı Normalinden Biraz Daha Zor
well meet guys,Update 9.15 comming?, idk which source its safe now, It has been long time since L# went down, and waves and spreads of bans came, the Riot System seems agressive showing no mercy, 1day one ban, even Hanbot got pwned.
Dediğiniz her şeyi ama her şeyi en az 10 kere yaptım olmuyor oyuna giriyorum yani hiçbir hile açılmıyor f6 filan hiçbir şey lütfen yardımcı olacak var mı
Dediğiniz her şeyi ama her şeyi en az 10 kere yaptım olmuyor oyuna giriyorum yani hiçbir hile açılmıyor f6 filan hiçbir şey lütfen yardımcı olacak var mı
Okay guys i'm finally figured how to make this thing work, now everything is fine, i discover a simple way to play with this EXT without any errors, the problem is that accounts is getting ban 1~2 days, i may share this information in exchange from Injection by AV tool metod.