Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Okay guys i'm finally figured how to make this thing work, now everything is fine, i discover a simple way to play with this EXT without any errors, the problem is that accounts is getting ban 1~2 days, i may share this information in exchange from Injection by AV tool metod.
i get disconnect evry game how to fix

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "Oguzhan0644, postagem: 1051012, membro: 396928"] porque estou recebendo o erro http [/ QUOTE]

porque eles não atualizaram o carregador para a versão da legenda da liga 9.16
Post automatically merged:

[QUOTE = "Oguzhan0644, postagem: 1051012, membro: 396928"] porque estou recebendo o erro http [/ QUOTE]

because they did not update the loader for league of legends version 9.16

Üye
6 HİZMET YILI
9.16 yamasında çalışmıyor anladığım kadarıyla o yüzden çalışıyor yerine çalışmıyor eklesen daha iyi olur bence :)

bu hile 9.14 yaması için anladığım kadarıyla yükledim denedim oyuna girmedi bile o yüzden çalışıyor yazısını kaldır bence ya da güncelle dostum :)

Üye
6 HİZMET YILI
9.16 yamasında çalışmıyor anladığım kadarıyla o yüzden çalışıyor yerine çalışmıyor eklesen daha iyi olur bence :)

bu hile 9.14 yaması için anladığım kadarıyla yükledim denedim oyuna girmedi bile o yüzden çalışıyor yazısını kaldır bence ya da güncelle dostum :)

Üye
6 HİZMET YILI
Aynen bro tek hata gelmesi lazım ama iki hata geliyor oyunun açılması imkansız oluyor keşke modlarda deneseydim afk ban yedim.

Üye
6 HİZMET YILI
Aynen bro tek hata gelmesi lazım ama iki hata geliyor oyunun açılması imkansız oluyor keşke modlarda deneseydim afk ban yedim.
hayır ben antreman modunda denemeye çalıştım bılmıyorum ınject olayınıda yaptım ama oyuna gırmedı gırmeye calısdım yenıden baglan yazısı geldı

Üye
6 HİZMET YILI
injecti yaptığım halde çalışmadı neden

hileyi kullanabilen varsa yardımcı olabilir mi ben inject olayınıda yaptım ama çalışmadı acaba nede söylermisiniz

artı olarak hilede trojan görünüyor .

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
oyuna bağlanmıyor sebebi nedir ? hile kapalıyken oyuna giriyor sorun yok ama hileyi açtıktan sonra şampyion seçiminden sonraki ekranda oyuna bağlanmıyor

Üye
6 HİZMET YILI
knk discord kullanmıyom ama zaten 18 dolar vermem hileye dolar kaç tl haberin var mı :D 3 tl 5 tl olsa neyse verriz oynarız
yok zaten bende vermedim discord olsa gelsen buluruz belkı o anlamda ya 18 dolar 100tl edıo zaten

knk discord kullanmıyom ama zaten 18 dolar vermem hileye dolar kaç tl haberin var mı :D 3 tl 5 tl olsa neyse verriz oynarız
bıde belkı hallederdık sorunu bendede olmadı ama sende denerdık ınject olayını yapamamıssın sen bı konusacagımız bıyer varmı hallederım ınject olayını o kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...