Üye
Deneyeceğim diğer hesapta tşkler
i get disconnect evry game how to fixOkay guys i'm finally figured how to make this thing work, now everything is fine, i discover a simple way to play with this EXT without any errors, the problem is that accounts is getting ban 1~2 days, i may share this information in exchange from Injection by AV tool metod.
[QUOTE = "Oguzhan0644, postagem: 1051012, membro: 396928"] porque estou recebendo o erro http [/ QUOTE]
because they did not update the loader for league of legends version 9.16
9.16 yamasında çalışmıyor anladığım kadarıyla o yüzden çalışıyor yerine çalışmıyor eklesen daha iyi olur bence
Post automatically merged:
bu hile 9.14 yaması için anladığım kadarıyla yükledim denedim oyuna girmedi bile o yüzden çalışıyor yazısını kaldır bence ya da güncelle dostum![]()
hayır ben antreman modunda denemeye çalıştım bılmıyorum ınject olayınıda yaptım ama oyuna gırmedı gırmeye calısdım yenıden baglan yazısı geldıAynen bro tek hata gelmesi lazım ama iki hata geliyor oyunun açılması imkansız oluyor keşke modlarda deneseydim afk ban yedim.
Şuanda lolü scriptle oynamak istiyorum şuan çalışan bi hile var mı ?kanka çünkı ınject yapmamışsındrı ama merak etme yapsanda çalışmıyor
kanka bende bulamadım + olarak desteğe ve bu hılenın sahıbıne bıldırdım cevap vermediler 18dolara ucretlı buldum ıstersen sana da atabılırım dıscord varmı sendeŞuanda lolü scriptle oynamak istiyorum şuan çalışan bi hile var mı ?
knk discord kullanmıyom ama zaten 18 dolar vermem hileye dolar kaç tl haberin var mıkanka bende bulamadım + olarak desteğe ve bu hılenın sahıbıne bıldırdım cevap vermediler 18dolara ucretlı buldum ıstersen sana da atabılırım dıscord varmı sende
yok zaten bende vermedim discord olsa gelsen buluruz belkı o anlamda ya 18 dolar 100tl edıo zatenknk discord kullanmıyom ama zaten 18 dolar vermem hileye dolar kaç tl haberin var mı3 tl 5 tl olsa neyse verriz oynarız
bıde belkı hallederdık sorunu bendede olmadı ama sende denerdık ınject olayını yapamamıssın sen bı konusacagımız bıyer varmı hallederım ınject olayını o kolayknk discord kullanmıyom ama zaten 18 dolar vermem hileye dolar kaç tl haberin var mı3 tl 5 tl olsa neyse verriz oynarız