Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ne zaman güncellenir ? tahmini bir süre var mı gosta güncelleme yapıldı

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ne zaman güncelleme gelicek hanbot veya toir plus cracklerseniz harika olur :)

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar mouse kontrolunu kaybediyorum çoğu zaman nasıl çözeriz orb mi sıkıntılı?

Üye
6 HİZMET YILI
herşeyi dediğiniz gibi yapmama rağmen çalışmıyor daha yeni güncellendi ama halen çalışmıyor bir dosyaya enjekte edince oyundan çıkıyor ve oyun içi hiçbir kısayoldan hile arayüzü açılmıyor

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kullanıcı şifre bölümü ne gırıyorum yazıyorum oylece dıuruyor gırmıyor
Post automatically merged:

Gos logın ekranında takılıyor ilk http hatası dedı yaptım yazanı sımdı gırıyorum oylece duruyor yardım edersenız sevenırım nedeni ne acaba

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
şimdi biz bu hileyi indirip açsak, oynadıkdan sonra bilgisayarı kapadıp açsak asıl hesabımıza geçip oynasak ban yermiyiz

Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yardımcı Olursanız Sevinirim Bende Lolde Tekrar Bağlan Diyor Basıyorum Bağlanmıyor Böyle Bir Hata Veriyor Nasıl Çözerim

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yardımcı Olursanız Sevinirim Bende Lolde Tekrar Bağlan Diyor Basıyorum Bağlanmıyor Böyle Bir Hata Veriyor Nasıl Çözerim
Pencereli ya da çerçevesiz moda al oyunu hileyi açmadan önce. Lol klasörüne girip config kısmından ''windowmode''yi aratıp karşısındaki rakamı 1 yaparsan büyük ihtimalle sorun çözülür. Ve önce oyunu açıp ardından lobi ekranındayken hileyi açmanı öneririm

Bir Escobar Değildik Ama Bizde Sevdiklerimiz İçin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pencereli ya da çerçevesiz moda al oyunu hileyi açmadan önce. Lol klasörüne girip config kısmından ''windowmode''yi aratıp karşısındaki rakamı 1 yaparsan büyük ihtimalle sorun çözülür. Ve önce oyunu açıp ardından lobi ekranındayken hileyi açmanı öneririm
oyunu sildim tekarar indirdim olmadıysa deiyicem tekniğini tşkrlr

Kardeşim Bide Oyunla Alakalı Aram İyi Deil hilede Neleri Kullanmamı Önerirsin

Yüksek ihtimalle Hileden Kaynaklı Çünkü Hilesiz Bir Antreman Macına Girdim Cerceve Modu İçin Girdi Fakat Hileyi Açtım Lobideyken Kabul Ettim Oyunu Amam Hata Verdi Aynı Hatayı

Bende Hile Acılıyor Fakat Hilenin Menüsü 3 Sekme Vede Hileinin Resmindeki Gibi Şeylerde Yok Bi Yardımcı Olurmusunuz

f6 la oluyormuş buldum :D

o Deilde sanki Hilelin hiç Bir Anlamı Yok Gibi

Youtubeden İzledimde Adam Space Basarak Comba Yapıyor Bende Olmuyor Sebebi Nedir

Son düzenleme:
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
oyunu sildim tekarar indirdim olmadıysa deiyicem tekniğini tşkrlr

Kardeşim Bide Oyunla Alakalı Aram İyi Deil hilede Neleri Kullanmamı Önerirsin

Yüksek ihtimalle Hileden Kaynaklı Çünkü Hilesiz Bir Antreman Macına Girdim Cerceve Modu İçin Girdi Fakat Hileyi Açtım Lobideyken Kabul Ettim Oyunu Amam Hata Verdi Aynı Hatayı

Bende Hile Acılıyor Fakat Hilenin Menüsü 3 Sekme Vede Hileinin Resmindeki Gibi Şeylerde Yok Bi Yardımcı Olurmusunuz

f6 la oluyormuş buldum :D

o Deilde sanki Hilelin hiç Bir Anlamı Yok Gibi

Youtubeden İzledimde Adam Space Basarak Comba Yapıyor Bende Olmuyor Sebebi Nedir
O kombo olayı hero scriptiyle alakalı. gos external database yazarak girebilirsin google'dan arat. gos sayfası çıkıcak. site lol script .cf. ordan external kısmına gir. ardından istediğin heroyu arat ve lobideyken ve hile açıkken o siteden indir butonuna bas. hile programına eklensin mi diye uyarı gelir zaten. ardından oyun içinde kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...