- Yasaklandı
Banlı Üye
Discord Var Onuda yarın Veririm Yatacağım 
ulaşabileceğim yardımcı olabilecek bir delikanlı yok mudur ?Discord Var Onuda yarın Veririm Yatacağım![]()
kanka 35 sayfanın nerdeyse hepsi video istiyor çek artık su videoyu daha ne kadar artsın istek çalısmıyor herseyi aynı yapıyoruzKonuyu Okursan Emin Ol Bana Sormana Gerek Kalmaz İstek Artarsa Sizin İçin Yapılış Videos'unu Çekerim Ancak Kolay Birşey Nasıl Yapamıyorsunuz Çözemedim.
Enjekte ediyorum discord a oyuna girince menü gelmiyor sebebi nedirYapamayanlar ıq doktora gitsin adminin dedigi yaptım sorunsuz oynuyorum skil dodgleme skil atma yok ama kusursuz kite var?
Enjekte ediyorum discord a oyuna girince menü gelmiyor sebebi nedirYapamayanlar ıq doktora gitsin adminin dedigi yaptım sorunsuz oynuyorum skil dodgleme skil atma yok ama kusursuz kite var?
Çalışıyor ama karmaşık şekilde çalışıyor.
Kullanmadığınız bir hesaba girin antreman modunu açın (denemeniz için)
Arkada chrome ve gos açık olsun
Oyun başladıktan sonra yourprotect kısmına chrome.exe yazın program kendisini kapatıcak zaten
Bu esnada sizi oyundan atabilir attıktan sonra tekrardan bağlanın oyuna girdiğinizde script açılmış olucak
Fakat database olmadan bir işe yaramıyor sadece belli başlı şeyleri yapabiliyorsunuz.Farm - Last Hit - Harras - Totem vs
Program arka tarafta açık kalmadığı için daha sonra müdahalede edemiyorsunuz. Önceden Gos Database'den addon eklemiş bile olsanız bazıları çalışmıyor. External için desteği kesmişler.
HTTP hatası alanlar önce gos loader ve logu silsinler daha sonra Başlat > Çalıştır > %appdata% > Gos dosyasını silsinler ve loadera girip tekrardan gos u yüklesinler sorun düzelicek.
Post automatically merged:
Evade yüklemeden skill dodgelamaz zaten loaderın kendisinde gömülü olarak gelmiyor.