Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Konuyu Okursan Emin Ol Bana Sormana Gerek Kalmaz İstek Artarsa Sizin İçin Yapılış Videos'unu Çekerim Ancak Kolay Birşey Nasıl Yapamıyorsunuz Çözemedim.
kanka 35 sayfanın nerdeyse hepsi video istiyor çek artık su videoyu daha ne kadar artsın istek çalısmıyor herseyi aynı yapıyoruz :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Her şey iyi güzel hallediyorum fakat oyuna girerken yeniden bağlan diyor yeniden bağlana tıklıyorum yine yeniden bağlana denk geliyor çözümü nedir acaba bilgisi olan yazarsa sevinirim

mors vincit omnia
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oyuna girdiğimde script aktif olmuyor?... yardımcı olur musunuz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beyler yardım edin lol lobideyken gos loaderi açtım herşeyi yaptım yourprotectide yaptım hatta yazı geldi tamam falan dedim sonra loader kapandı lolde lobideyken antrenman modunu açttım girdim hiçbişey olmadı neden acaba gos loaderi açtığımda lolün kapalı olması mı gerekiyordu ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yapamayanlar ıq doktora gitsin adminin dedigi yaptım sorunsuz oynuyorum skil dodgleme skil atma yok ama kusursuz kite var :D?
Enjekte ediyorum discord a oyuna girince menü gelmiyor sebebi nedir
Post automatically merged:

Yapamayanlar ıq doktora gitsin adminin dedigi yaptım sorunsuz oynuyorum skil dodgleme skil atma yok ama kusursuz kite var :D?
Enjekte ediyorum discord a oyuna girince menü gelmiyor sebebi nedir

Abi ya girdim içine shift falan bastım tuşlara açıldı menü sonra yine gitti başka tuşla açılma şansı yok mu basıyorum açılmıyor ya

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
"HTTP / 1.1 403 Yasak" ??????

Son düzenleme:
vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çalışıyor ama karmaşık şekilde çalışıyor.

Kullanmadığınız bir hesaba girin antreman modunu açın (denemeniz için)
Arkada chrome ve gos açık olsun
Oyun başladıktan sonra yourprotect kısmına chrome.exe yazın program kendisini kapatıcak zaten
Bu esnada sizi oyundan atabilir attıktan sonra tekrardan bağlanın oyuna girdiğinizde script açılmış olucak

Fakat database olmadan bir işe yaramıyor sadece belli başlı şeyleri yapabiliyorsunuz.Farm - Last Hit - Harras - Totem vs

Program arka tarafta açık kalmadığı için daha sonra müdahalede edemiyorsunuz. Önceden Gos Database'den addon eklemiş bile olsanız bazıları çalışmıyor. External için desteği kesmişler.

HTTP hatası alanlar önce gos loader ve logu silsinler daha sonra Başlat > Çalıştır > %appdata% > Gos dosyasını silsinler ve loadera girip tekrardan gos u yüklesinler sorun düzelicek.

Evade yüklemeden skill dodgelamaz zaten loaderın kendisinde gömülü olarak gelmiyor.

Evade nasıl yükleniyor bahseder misin biraz?

Üye
7 HİZMET YILI
Selam. Öğreticiyi takip ettim, appdata'yı sildim ve uyuşmazlığa GoS ekledim. LoL başlar, ancak sorun şu ki F6 & shift menüyü açmıyor, yardıma ihtiyacınız var. (google çevirmeni)

Hello, i've deleted & reinstalled the cheat, injected it into discord and it was fine until that, but when i'm in the lol game the F6 & shift keys don't open the menu. does the cheat not work or is there another way to open the menu?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hocam çalışmıyor HTTP / 1.1 403 hata veriyor

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Keşke ban riski olmasa , neyse ellerinize sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hepsini yaptım yazanların işte gosu açtım lol ekranda bekledim discordu açtım gos kayboldu sonra oyun aramaya bastım oyuna girdim oyun içinde shift veya f6 çalışmıyor bi kere düzgün çalıştığını görmedim bi emek var ama eksik emek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...