Pikachu7When to update ...
Thank you for your wonderful
He faces a lot of difficulties in getting us this update
Pikachu7When to update ...
Thank you for your wonderful
Kesinlikle ban yedirmez bence. Belli etmemen gerekiyor skill ve adamın yaptığı hareketleri öngörme açık olsa bile en azından 1 2 skill yemeniz gerekirki RiotGames, rapor yediğinde maçlı izliyor. Bunu farkederse ban yeme ihtimalin olur.
doranın videosunu izledim zaten aklıma bir şey daha geldi bu yanıtı görünce riotun yapay zekaları ortalama click sayısıylada kıyaslıyordu ona göre oynamanız gerekRito günde milyonlarca maç yapılan oyunda maçları tek tek incelicek ölme esegim ölme bütün raporlara sistem bakıyor belli algoritmalar var sistem herseyin farkında dora stratera özsoy'un rapor sistemi çalşıyormu adlı videosunu izlemeni öneririm.Eski elobuddy kullanıcısıyım eskiden script yazarları uğraşırdı açık kapatmak için şimdi uğraşan kişi sayısı azaldı onlarda ücretli yapıyor zaten neyse fazla uzattım daha diceklerim varda bende kalsın.
ban atıyor canım benim sadece doğru bypass yapacaksın oda forumda benim konum var izleyebilirsinKesinlikle ban yedirmez bence. Belli etmemen gerekiyor skill ve adamın yaptığı hareketleri öngörme açık olsa bile en azından 1 2 skill yemeniz gerekirki RiotGames, rapor yediğinde maçlı izliyor. Bunu farkederse ban yeme ihtimalin olur.