Çalışmıyor [9.20] GoS External - League Of Legends Script | September 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord Of Heaven
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kesinlikle ban yedirmez bence. Belli etmemen gerekiyor skill ve adamın yaptığı hareketleri öngörme açık olsa bile en azından 1 2 skill yemeniz gerekirki RiotGames, rapor yediğinde maçlı izliyor. Bunu farkederse ban yeme ihtimalin olur.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kesinlikle ban yedirmez bence. Belli etmemen gerekiyor skill ve adamın yaptığı hareketleri öngörme açık olsa bile en azından 1 2 skill yemeniz gerekirki RiotGames, rapor yediğinde maçlı izliyor. Bunu farkederse ban yeme ihtimalin olur.

Rito günde milyonlarca maç yapılan oyunda maçları tek tek incelicek ölme esegim ölme bütün raporlara sistem bakıyor belli algoritmalar var sistem herseyin farkında dora stratera özsoy'un rapor sistemi çalşıyormu adlı videosunu izlemeni öneririm.Eski elobuddy kullanıcısıyım eskiden script yazarları uğraşırdı açık kapatmak için şimdi uğraşan kişi sayısı azaldı onlarda ücretli yapıyor zaten neyse fazla uzattım daha diceklerim varda bende kalsın.

Lord Of Heaven
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Rito günde milyonlarca maç yapılan oyunda maçları tek tek incelicek ölme esegim ölme bütün raporlara sistem bakıyor belli algoritmalar var sistem herseyin farkında dora stratera özsoy'un rapor sistemi çalşıyormu adlı videosunu izlemeni öneririm.Eski elobuddy kullanıcısıyım eskiden script yazarları uğraşırdı açık kapatmak için şimdi uğraşan kişi sayısı azaldı onlarda ücretli yapıyor zaten neyse fazla uzattım daha diceklerim varda bende kalsın.
doranın videosunu izledim zaten aklıma bir şey daha geldi bu yanıtı görünce riotun yapay zekaları ortalama click sayısıylada kıyaslıyordu ona göre oynamanız gerek

Üye
7 HİZMET YILI
Lan ban yedim legends of legendsen ban yememek için yapılacak bişey varmı beyler ?

Son düzenleme:
Reverser
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
EN:
The cheat updated for the latest game patch (9.10), please ignore the version on loader just have fun :)

TR:
Hile oyunun en son surumu (9.10) icin guncellenmistir, lutfen loaderdeki surumu onemsemeyin. Iyi eglenceler :)

Üye
7 HİZMET YILI
bende sadece düz vuruş combo yapmıyor cozumunu bilen varmı

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynı hatayı bende Aldım 3-4 antreman maçında Geldi Sonra gitti hala gelmedi menü benimde geçici Sorundur

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gosu açtığımda lol çöküyor sebebini bilen var mı ?
,

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ya güncellense bile antreman harici maça girdiğinde ban yiyorsn korunmak için bir program varmı yoksa bu scriptin bir anlamı yok bilginize

Üye
8 HİZMET YILI
Herşey iyi güzel ama 32bit bir uygulamaya injetliyorum tam yükleme ekranında 100% oluyor injetlediğim uygulama çalışmayı durdurdu diyor yardım edebilir misiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende sorunsuz çalışıyor benim tavsiyem evade olarak PremiumAio içindekini kullanın scriptleride çalışıyor birde LazyAio var çalışan diğerlerini deneyemedim 2 hesapda gitti.Elime hesap geçerse denerim yine

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ban atıyor canım benim sadece doğru bypass yapacaksın oda forumda benim konum var izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...